Dolar 32,5327
Euro 34,9418
Altın 2.435,60
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

ERZURUM’UN YERYÜZÜ DOKTORLARI İŞBAŞINDA!

ERZURUM’UN YERYÜZÜ DOKTORLARI İŞBAŞINDA!
10 Kasım 2016 11:00

10-hrkt

ERZURUM Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yakutiye Gençlik Merkezi, çok anlamlı faaliyetleri ile adından söz ettiriyor. Merkez bünyesinde gönüllü olarak çalışan gençler, günlük hayatta karşımıza çıkan ve çoğumuzu etkileyen olumsuzluklara çare bulmaya, azami gayret gösteriyor.

Yaptıkları çalışmaları ve faaliyetlerini, sosyal medya üzerinden paylaşarak farkındalık oluşturduklarını hissettiren gençler, özellikle çocuklara yönelik faaliyetleri ile takdir görüyorlar. Gençlerin, “Yeryüzü Doktorları” adı altında önemli işler yaptığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, merkeze kaydı yapılan 30 kadar çocuğun TEOG sınavlarına hazırlandığını belirtti. Mendil satarak, ayakkabı boyacılığı yaparak aile bütçelerine katkı yaparken, eğitimlerini ihmal etmek zorunda kalan çocukları gençlik merkezlerinde toplamayı hedeflediklerini bildiren Taşkesenligil, “Sosyal yaraları sarmak için inanılmaz bir tempo ile çalışan gönüllü kardeşlerimizi gönülden kutluyor, onlarla gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

KARAVELET KÖYÜ ÇOCUKLA12-yrdmRINI SEVİNDİRDİLER

Öte yandan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi’nin son durağı, Pasinler’in Karavelet köyü Şehit Polis Murat Bayrak İlkokulu oldu. Gönüllülük kulübüne bağlı 70 e yakın genç, hayır sahibi kişi ve kuruluşlardan topladıkları kırtasiye malzemesi, elbise ve kışlık bot türü malzemeleri okula götürdü, çocuklara vererek mutlu bir ortam oluşmasını sağladılar.

Topladıkları malzemelerin giyilmemiş ve kullanılmamış olmasına özen gösterdiğini belirten  Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdür Vekili Zülküf Yılmaz, emeği geçen herkese teşekkür etti. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.