Dolar 32,5709
Euro 34,9658
Altın 2.445,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

VAHİT BİNGÖL’DEN SARSICI İDDİA

VAHİT BİNGÖL’DEN SARSICI İDDİA
12 Kasım 2021 15:39 | Son Güncellenme: 12 Kasım 2021 19:08

SAHA çalışması yapmak ve vatandaş ile yüz yüze görüşmek amacıyla Erzurum’a gelen  DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Ruzvanoğlu ile Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK) Üyesi Ali Ufuk Yaşar ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Nuri Akbulut’u Baro Cafe’de basın mensupları ile kahvaltı sofrasında buluşturan İl Başkanı Vahit Bingöl, çarpıcı bir iddiada bulundu, Erzurum’da Ak Parti oylarının yüzde 28’ler seviyesinde olduğunu öne sürdü, “Kararsızların oyu da yüzde 35’ler civarına ulaşmış durumda” diye konuştu.

DEVA Partisi olarak Erzurum’da son zamanlarda vatandaştın partilerine ilgisinin giderek arttığını belirten Başkan Vahit Bingöl, aynı ilgiyi basın mensuplarından da gördüklerini söyledi, karşılık beklemeden verilen desteğe teşekkür etti. Doğa Hakları ve Çevre Politikaları’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Evren Rızvanoğlu ve diğer konukların hazır bulunduğu kahvaltılı basın toplantısında Erzurum’da yaptırdıkları, henüz tamamlanmayan anket çalışmasından da ip uçları veren Vahit Bingöl, Ak Parti’nin oy oranının yüzde 28’ler seviyesine gerilediğini öne sürdü. Bingöl, kararsızları oranının da çok büyük olduğunu, her üç kişiden birinin kararsızlar ordusu içinde bulunduğunu ifade etti.

Başkan Bingöl, ülkenin bir an önce çözmesi gereken sorunların başında kontrolsüz göç olayının geldiğini vurguladığı konuşmasında, “Bu soruna mutlaka bir çözüm bulmak zorundayız. Göçmenler, şurdan burdan savaştan geliyor. Çoğunun psikolojisi bozuk. Kontrolsüz göç ileride bizim başımızı ağırtabilir. Bu konuyu önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısında da gündeme getirmeyi düşünüyorum” dedi.

DEVA Partisi’nde siyasete başlamadan önce Amerika’da 11 yıl yaşadığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, vatandaşın Genel Başkan Ali Babacan’a büyük güven duyduğunu söyledi.

Halk nezdinde “Ali Babacan söz verdiyse yapar” inancının giderek yaygınlaştığını kaydeden Rızvanoğlu,”Bu durum bizi fazlasıyla memnun ediyor. DEVA Partisi olarak bölgelerarası kalkınmışlık farkını ortadan kaldırabilmek için eylem planları hazırlıyoruz. Bu eylem planlarının hiç biri seçim vaadi değil. Şimdiye kadar üç dört eylem planı açıkladık, sırada Çevre ve Doğa Eylem planımız var. Çevre düzenine, temizliğine mutlaka gereken önem verilmeli ve önlemler alınmalı. Su kaynaklarımızı kontrol altında tutmalı, havamızı kirleten unsurlardan uzak durmalıyız. Erzurum meraları bol olan bir şehir. Tarım ve hayvancılığa gereken önemin ve desteğin verilmesi halinde Erzurum’un ülkeyi doyuracağına inanıyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşma ve değerlendirmelerin ardından aynı binada bulunan Erzurum Barosu yönetimini ziyaret eden DEVA ekibi, daha sonra Mahallebaşı’na giderek vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinledi. erzhaber

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.