Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 19°C

YETER Kİ AŞI OLMAK İSTEYİN

YETER Kİ AŞI OLMAK İSTEYİN
22 Haziran 2021 15:56

ERZURUM‘da aşı seferberliği başlatıldı. Yakutiye Kent Meydanı’na çadırlar kuran Sağlık Müdürlüğü, hizmeti vatandaşın ayağına taşıdı. Sağlık İl Müdürü Dr. Gürsel Bedir, isteyene sinovac, isteyene biontech aşısı yapıldığını söyledi.

Alınan önlem ve yürütülen mücadele çalışmalarıyla covid-19 salgınına şehir genelinde fren yaptıran Sağlık Müdürlüğü, hızını kestikleri belayı tamamen def etmek için, mücadeleyi sahaya indirdi.

Oluşturdukları mobil ekiplerle aşı çalışmalarını köylere kadar götürdüklerini belirten Sağlık İl Müdürü Dr. Gürsel Bedir, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı. Dr. Bedir, yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:

“- Mobil aşı ekiplerimiz sahada… Yakutiye Kent Meydanı’nda aşı çadırları kurduk. İnsanlarımız aşı tercihi yapabilecek, ister sinovac, ister biontech aşısı vurdurabilecekler. Yine organize sanayi bölgelerinde, MNG ve diğer alışveriş merkezlerinde çalışanlara yerinde aşı yapılacak. Gerektiği zaman mahalle muhtarlarımızla beraber aşı organizasyonu, sürece göre de yeni planlamalar yapacağız.”

Tüm çalışanlarla beraber bir seferberlik havası içinde çalışma yürüttüklerini, asıl amacın insanları korumak olduğunu da belirten Dr. Bedir, “Pandemiden kurtulup eski normal hayatımıza dönmek için en büyük çıkış kapısı olan aşıları en hızlı şekilde yapmak istiyoruz. Bu amaçla insanlarımızı kendilerine en yakın noktadaki hastane ya da aile hekimliklerimize, olmazsa aşı standlarımıza veya mobil aşı araçlarımızda aşıya davet ediyoruz. Erzurum olarak her vakitte aşıyla hazırız” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.