Dolar 32,4752
Euro 34,7669
Altın 2.442,51
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 18°C

VATANDAŞ, YÖNETİCİLERDEN İCRAAT İSTİYOR

VATANDAŞ, YÖNETİCİLERDEN İCRAAT İSTİYOR
27 Ağustos 2017 12:09

DÖNEMİN Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in özel çaba ve gayretleri ile yaptırılan, hizmete açıldığında binlirce insanın akınına uğrayan İstasyon Mahallesi’ndeki Galeria Ticaret Merkezi Binası’nın, kısa zaman içinde ekonomik ömrünü tamamlaması ve diğer çoğu bina gibi kaderine terkedilmesinin izahı bir türlü yapılamıyor.

İçinde çok sayıda işyerinin bulunduğu Galeria Ticaret Merkezi, törenle hizmete açıldığında yer yerinden oynamış, özellikle büyük bir marketin şube açtığı mağazadan o günlerde koliler dolusu zeytinyağları, adeta sırtlarda taşınmıştı.

İlerleyen zaman içinde cazibesini kaybeden Galeria Ticaret Merkezi, ulusal ve yerel alışveriş merkezlerinin açılmasıyla birlikte tamamen kapandı.

Uzun zamandan beri boş bekletilen, şimdilerde Büyükşehir Belediyesi’nin ve Başkan Mehmet Sekmen’in reklamının yapıldığı panolara fon oluşturan binanın bazı bölümleri, oto galerecilire sitesi olarak kullanılıyor.

VATANDAŞ İCRAAT İSTİYOR

İş bilmeyen, “çok bilmiş” yöneticiler tarafından yaptırılan, ancak ekonomik değeri kısa zaman içinde sıfırı bulan ölü yatırımları, erzurumdanhaberler.com olarak bundan böyle sıklıkla gündeme getireceğiz.

Şehrin değişik noktalarında bulunan ve sayıları hayli fazla olan boş binaların bir an önce ekonomiye kazandırılması için, sadece yerel yönetimlerin değil, Erzurum milletvekillerinin de gayret göstermesi ve Ankara’dan projeler üretmesini isteyen vatandaşlar, “Artık laf değil, icraat görmek istiyoruz” diye konuşuyorlar. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.