Dolar 32,3319
Euro 35,1902
Altın 2.245,94
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 4°C
Az Bulutlu
Erzurum
4°C
Az Bulutlu
Çar 4°C
Per 4°C
Cum 2°C
Cts 5°C

AŞKALE ÇİMENTO’DAN MÜTHİŞ SIÇRAMA

AŞKALE ÇİMENTO’DAN MÜTHİŞ SIÇRAMA
5 Haziran 2017 16:21

İSTANBUL Sanayi Odası’nın (İSO) “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016” araştırması sonuçları açıklandı. Listeye 2014 yılında 478. sırada giren Aşkale Çimento, 2016 rakamlarına göre 172. sırada yer aldı. Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Sançim Bilecik Çimento ve Samsun Kavçim Çimento rakamlarının katılmadığı bu değerlendirmede, Aşkale Çimento’nun esasında ekonominin devler liginde ilk yüz içinde olduğunu vurguladı.

SEKTÖRÜN EN BÜYÜK 4’ÜNCÜSÜ                                           

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında Aşkale Çimento’nun çimento sektörü bazında 4’üncü ve özel sektör sıralamasında 164’üncü olduğunu vurgulayan Başkan Yücelik, “Hedefimiz listenin ilk yüzünden olmaktı. Sançim ve Kavçim’e ait rakamlar da eklendiğinde bu hedefimize ulaştığımız görülecektir. Aşkale Çimento’yu meydana getiren tüm unsurlar ve kaynaklar, enerjilerini bu hedef için harcarken, birliğin ve dirliğin harcını paydaşlarının destekleriyle ülkemizin dört bir yanına umut, heyecan, kalkınma, yenilik ve değişim olarak yaymaya devam ediyor. Üretim aşamaları ve kurumsal yapısının her aşamasında “en iyi işi yapma” düşüncesiyle hareket eden Aşkale Çimento, bu sayede rekabetçi, gelişime ve yeniliğe açık, güvenilir, çevreye duyarlı, profesyonel ve dinamik olarak nitelendirilen örnek bir kuruluş haline gelmiştir.” dedi.

“YAPILARDA KALİTE VE GÜVEN ÖNEMLİ”

Aşkale Çimento’nun sahibi olduğu tüm tesislerde ortaya çıkardığı değerlerle, yapıların daha kaliteli ve güvenilir olmasını amaçladığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Türkiye’nin neredeyse her köşesinde yüz binlerce evin, binlerce iş yerinin, köprü, tünel, baraj, otoyol, havalimanı gibi milyonlarca insanın kullandığı yapıların harcında şirketimize ait tesislerde üretilen kaliteli çimento ve hazır betonun kullanılması, bizleri mutlu etmektedir. Erzurum, Aşkale, Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan, Bilecik, Samsun, Giresun, Ağrı, Rize, Bursa, Tokat , Amasya ve İstanbul’daki çimento ve hazır beton yatırımlarıyla Doğu Anadolu, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Güney Marmara, Kuzey Ege ve Orta Anadolu bölgelerine yönelik bir satış pazarına sahibiz.”şeklinde konuştu.

“KAYNAKLARIMIZ ÜLKEMİZİN ENERJİSİNE AKTARIYORUZ”

Aşkale Çimento’nun ekonomik ve toplumsal alanda kurumsal devamlılığını sağlamak üzere tüm faaliyetlerinde öncelikle iş güvenliğini, çevre ve kalite politikalarını gözettiğini ifade eden Başkan Yücelik, daha sonra şöyle konuştu “Çağdaş, güvenilir, rekabetçi ve dinamik yönetim anlayışıyla elde ettiğimiz kaynaklarını Türkiye’nin enerjisine aktarmak bizim için olmazsa olmazdır. Ülkemizin demokrasisine ve geleceğine vurulan hain darbeye rağmen, 16 Temmuz günü Samsun Kavak Çimento’da ülkemiz için sağlam ve kaliteli çimento üretimi hız kesmeden devam eden şirketimiz bu anlamdaki dik duruşunu tüm gücüyle göstermiştir. Aşkale Çimento, 2017 yılı içinde yeniliklerine, yatırımlarına ve özellikle istihdam artırıcı atılımlarına devam etmeyi amaçlamaktadır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.