Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 16°C
Az Bulutlu
Erzurum
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 24°C

BBP’Lİ ŞENOL: ETTİĞİM KUTSAL YEMİNİN IŞIĞINDA YOLUMA DEVAM EDECEĞİM  

BBP’Lİ ŞENOL: ETTİĞİM KUTSAL YEMİNİN IŞIĞINDA YOLUMA DEVAM EDECEĞİM   
9 Mayıs 2023 15:51

ERZURUM siyasetinin sayılı kadın figürlerinden birisi olan Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Permin Şenol, dur durak nedir bilmeden koşturuyor, partisinin başarısı için ter döküyor. Büyük Birlik Partisi’nin hedeflerini karşılaştığı her insana anlatmaya çalışan Permin Şenol, “Ülke insanı olarak özlemini duyduğumuz birliği ve beraberliği biz tesis edeceğiz” diye konuşuyor.

KENDİNİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE ADADI

Aslen Erzurum’un Şenkaya İlçesi’nden olan iki çocuk annesi Permin Şenol, hayata 1983 yılında Sivas Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra hemşire olarak atıldı. Çok sevdiği mesleğini icra ederken Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’ne giren ve buradan mezun olarak kariyerini daha bir üst seviyeye çıkartan Şenol, emekli olduktan sonra kendini sosyal faaliyetlere ve dernek çalışmalarına adadı.

TERCİHİNİ BBP’DEN YANA KULLANDI

Erzurum’a; insanının beklediği, arzu ettiği hizmetlerin gelebilmesi için siyasi anlamda güce ve desteğe ihtiyacı olduğunu mesleğini icra ettiği yıllarda gördüğünü belirten Permin Şenol, böyle bir desteği elde etmek ve halka hizmeti öne çıkartmak için, 2023 yılı Milletvekilliği Seçimleri’nde Büyük Birlik Partisi’nden siyasete atılmaya karar verdiğini söyledi.

AHLAK ABİDESİNİ DİKEKECEĞİZ

Öncelikle eşi ve çocuklarının desteğini alarak yola çıktığını kaydeden Şenol, mesleğe atılırken ettiği kutsal yeminin ışığında yoluna devam edeceğini bildirdi. İnsanların inançlarına, renklerine, dünya görüşlerine bakmadan hizmet edeceğini, etik değerlere dikkat ederek ahlak abidesini sağlam şekilde dikecekleri sözü veren Permin Şenol, Pazar günü yapılacak seçimde vatandaştan kendilerine oy vermelerini ve Büyük Birlik Partisi’ni desteklemelerini istedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.