Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

BÖYLESİ SEÇİM DÖNEMİNDE OLUR

BÖYLESİ SEÇİM DÖNEMİNDE OLUR
7 Ağustos 2021 18:40 | Son Güncellenme: 7 Ağustos 2021 18:42

ŞEHİR dışında bulunan ve bugün Erzurum’a dönen  İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, hava limanında yönetim kurulu üyesi arkadaşları tarafından “bakan gibi” karşılandı. Başkan Kırkpınar’ın Meral Akşener’in Erzurum ziyareti öncesi gövde gösterisi yaparcasına karşılanması anlamlı bulundu.

Siyasi parti geleneğinde çok fazla rastlanmayan bir durum, bugün Erzurum Hava Limanı’nda yaşandı.

Daha çok seçim dönemlerinde, adaylıkları açıklanan siyasetçilerin gövde gösterisi yapmak amacıyla, kalabalık gruplar halinde karşılanışını andıran bir uygulama, rütin bir seyahatten dönen Melih Kırkpınar’a karşı, partili anmadaşları tarafından uygulandı.

Birkaç haftadır Erzurum’da bulunmayan ve bu sabah kente dönen Başkan Melih Kırkpınar, bir yerlere mesaj verir gibi, “gövde gösterisi” yapılırcasına karşılandı.

KONTRAATAK GİBİ

Milletvekili Naci Cinsli ile arasının iyi olmadığı ve hatta Genel Başkan Meral Akşener’e şikayet edildiği bilinen Başkan Kırkpınar’ın, kalabalık bir grup tarafından karşılanması, hava limanında çekilen toplu fotoğrafın da sosyal ağlarda paylaşılması.” atağa karşı kontraatak” olarak nitelendi.

Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazeteyi ziyareti sırasında “Olası bir seçim sonrasında artık tek vekil olarak gezmeyeceğim” diyen Naci Cinisli’nin, İYİ Parti’den siyaset yapmayı düşünenlerin önünü kesercesine “Ben varım, buradayım, adayım. Seçilecek, yine milletvekili olacağım” der gibi mesaj vermesi, adaylığını “garanti” gibi göstermesi, siyasi kulisleri dalgalandırmaya yetti.

Önümüzdeki perşembe günü Erzurum’a gelecek olan Genel Başkan Meral Akşener’e de mesaj niteliğinde olan karşılamanın, kapalı kapılar ardında fırtınaların kopacağının işareti olarak da algılandı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.