Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

BURASI TORTUM GÖLÜ, YILDIZ YAĞIYOR

BURASI TORTUM GÖLÜ, YILDIZ YAĞIYOR
10 Eylül 2017 09:23

ERZURUM‘a yaklaşık 105 kilometre mesafede bulunan, Avrupa’nın en büyük çağlayanını da bünyesinde barındıran Tortum Gölü, sahipsizliğine ve kadersizliğine ağlıyor.

Tanıtımı yeterince yapılamayan, bürokratik engeller nedeniyle yatırımcıların da yatırım yapmaya yanaşmadığı Tortum Gölü ve çevresi, çöpten, pislikten geçilmiyor.

Fotoğraf tutkunları ve gezgincilerin uğrak yerlerinin başında gelen Artvin yolu üzerindeki  Tortum Gölü ve Şelalesi’ne bölge siyasetçilerinin sahip çıkması ve destek vermesi isteniyor.

Avrupa ülkelerine yönelik bir tanıtım çalışması yapılması ve yöredeki eksiklerin giderilmesinin, özellikle de konaklama tesislerinin sayısının artırılması halinde, tek başına “bölgeyi besleyebilecek” bir potansiyele sahip olan Tortum Gölü’nde Yıldız Yağmuru’nu, erzurumdanhaberler.com olarak, yatırım yapmayı düşünen insanları tahrik ve teşvik etmek amacıyla görüntüledik. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.