Dolar 32,5998
Euro 34,7797
Altın 2.496,69
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ERZURUM’A NİKAH SARAYI YAPIYORUZ

ERZURUM’A NİKAH SARAYI YAPIYORUZ
1 Aralık 2016 18:19

37-orhn

BELEDİYESİNİN hizmetlerini anlatmak için, vatandaşlarla biraraya gelen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kentin en büyük ve tek nikâh sarayı projesiyle ilgili bilgi verdi. 

“Üstlendiğimiz görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Bulutlar, “7.5 yılda hizmet götürmediğimiz mahalle kalmadı” hatırlatması yaptı ve şöyle devam etti:

EN BÜYÜK İLÇEYİZ!

“- Palandöken, 5 merkez 21 köy mahalle, 659 sokak ve 163 bini aşan nüfusuyla Erzurum’un en büyük ilçesidir. Sınırlarımızı belirleyen iki mahallemiz arasında 53 kilometrelik mesafe var. Çok büyük bir kesime hizmet götürmeye çalışıyoruz. Palandöken Belediyesi sınırları içinde 659 sokak var. Bu sokakların tamamına hizmet etmek bizim görevimiz. Önceliği ve aciliyeti olan konular başta olmak üzere çalışmalarımızı planlayıp hayata geçiriyoruz. Biz mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. 5 merkez 21 köy mahallemizi ele aldığımızda ama az ama çok mutlaka Palandöken Belediyesi’nin izini görmek mümkün. Gönül her şeyi hemen yapmayı istiyor.”

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK!

Müftü Solakzade Mahallesi’ne belediye olarak önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Bulutlar,“ Müftü Solakzade tüm mahallelerimiz gibi önemli bir mahalle. Biz belediye olarak bu mahallede bulunan başta okullar olmak üzere camiler ve parklara hizmetler yaptık. Sokakların ve birçok sitemizin bahçesini asfaltlamasını yaptık. Mahallemize yine güzel bir projeyi hayata geçirmek için burdayız. Erzurum’un ilk ve tek en büyük Nikâh Sarayını bu mahallemize yapmak için tüm alt yapı çalışmamızı tamamladık. İnşallah 2017 Mart ayında temel atacağız. Bu projemiz 6 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulacak. Şu anda Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak hizmet verilen alanda bu yatırımı yapacağız. Oradaki yapıyı kaldıracak ve içerisinde vatandaşımızın her türlü ihtiyacının düşünüldüğü devasa bir nikah sarayı yapacağız” diye konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.