Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 18°C

İDDİALI GİTTİ KAYSERİ’DEN ŞAMPİYON DÖNDÜLER

ÖNCEKİ HAFTA KAYSERİ’DE YAPILAN YARI FİNAL MAÇLARINDA RAKİPLERİNİ YENEN ERZURUM ŞENGEL ATLI SPOR KULÜBÜ, ŞAMPİYONLUK KUPASINI HAVAYA KALDIRMANIN GURURUNU YAŞADI. ŞAMPİYON TAKIMA ŞEHİRDER YÖNETİMİ DE BAŞARI ŞİLTİ TAKDİM ETTİ.

İDDİALI GİTTİ KAYSERİ’DEN ŞAMPİYON DÖNDÜLER
2 Aralık 2022 18:04

İKİ hafta önce Kayseri’de yapılan Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Finali’nde Uşak 1 Eylül Atlı Spor’u mağlup ederek şampiyon olan Şengel Atlı Spor Kulübü, Erzurum’un gururu oldu. Şampiyon takımı elde ettiği başarı nedeniyle kutlayan ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu, Kulüp Başkanı Ali Aksakallı’ya başarı şilti takdim etti.

PARA ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDULAR

Atlıspor Birinci Ligi’nde yer alan 16 takımdan elemeler sonucu yarı finale kalan 4 takımdan birisi olan Erzurum Şengel Atlı Cirit Spor Kulübü, Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi’nde yapılan final maçında Uşak 1 Eylül İhtisas Atlı Cirit Spor Kulübü’nü yenerek hem Türkiye Şampiyonu oldu ve hem de 75 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Şampiyonaya gitmeden önce yaptığı açıklamada “şampiyonluk sözü” veren Şengel Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Aksakallı’yı ziyaret eden Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Başkanı Mustafa Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri Aytekin Korkmaz ve İsa Pirgir, verdikleri sözü tutarak şampiyonluk kupasını Erzurum’a getiren ekibi kutladılar.

“AT TÜRK’ÜN KANADIDIR”

Kaşgarlı Mahmut’un Divan-ı Lügati’t-Türk’te “At Türk’ün kanadıdır” diye yazdığını hatırlatan ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu, ” At tarih boyunca Türklere yoldaşlık etmiş asil bir hayvandır. Bu asil yoldaşa gönüllerinde yer vermiş, onunla bütünleşmiş siz değerli sporcularımız ve kulüp yöneticilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Erzurum adına kazanılan bu üstün başarıyı ŞEHİRDER olarak büyük bir mutlulukla karşıladık. Bize bu sevinci ve gururu yaşatan tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

“ÇOK EMEK VERDİK, ÇOK ÇALIŞTIK”

Şampiyonaya çok sıkı çalıştıklarını belirten Şengel Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Aksakallı ise, “Kendilerinden desteklerini esirgemeyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’a teşekkür ederiz. Başkanlarımıza Erzurum’a kupayı getireceğimize söz vermiştik, sözümüzü tuttuk, çok mutluyuz. Ziyaretleriyle başarımızı taçlandıran ŞEHİRDER yönetimine çok teşekkür ederiz” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.