Dolar 32,5991
Euro 34,7588
Altın 2.499,68
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

KORKUTAN YANGIN

KORKUTAN YANGIN
3 Eylül 2016 03:59

01 narman

NARMAN’da çıkan yangında 3 ev, 2 ahır ve tonlarca ot yandı. İtfaiye erleri, yangına geç müdahale ettikleri gerekçesiyle vatandaştan tepki gördü.
Edinilen bilgiye göre yangın, saat 14.30 sıralarında Cami Sağır Mahallesinde ikamet eden Çetin Okumuş’un evinde başladı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüdü ve komşular İdris Okumuş ile Rahmi Akyol’un evine de sıçradı.

Vatandaşlar ahırlarda bulunan hayvanları güçlükle kurtardı. Bir süre hortum ile müdahale edilen yangın giderek büyüdü, ahırlar ile bahçelerde yığılı otlar da tutuşunca, alevlerin boyu metrelerce yukarı çıktı. Ateşe yaklaşamayan ve çaresizlik içinde çırpınan vatandaşlar sabırsızlıkla itfaiye araçlarının gelmesini bekledi, hayli zaman sonra gelen itfaiye erlerine de tepki gösterdi.

Evleri cayır cayır yanan ve kısa sürede kül olan vatandaşlar, “15 dakikaya da itfaiye mi gelirmiş! Neredesiniz? Sizleri Allah’a havale ediyoruz. Evlerimiz ve otlarımızla birlikte yüreğimiz yandı. Kış geliyor. Biz ne yapacak, nerde barınacak, ne yiyecek, ne içeceğiz?” diye yakındılar.
Oltu’dan gelen takviye itfaiye vee belediyen iş makinelerinin de yardımı ile yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınan yangında, 3 ev, 2 ahır ve tonlarca ot yanarak kül oldu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.