Dolar 32,4499
Euro 34,8452
Altın 2.477,40
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

ÖZEL GÜNE, ÖZEL DAVET!

ÖZEL GÜNE, ÖZEL DAVET!
25 Kasım 2016 08:24

31-orh

PALANDÖKEN  Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Palandöken’deki öğretmenlere özel bir yemek daveti verdi. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Bulutlar, “2023 Hedefinde Türkiye dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer alacaksa, bunda siz değerli öğretmenlerimizin payı büyük olacaktır” dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın ğretmenler günü nedeniyle yaptığı davete, ilçedeki okullarda görev yapan öğretmenler ve idarecilerin yanısıra, Ak Parti İlçe Teşkilattan Sorumlu Başkan Ahmet Sağlam, Ak Parti İlçe Sosyal İşler Başkanı Turhan Dinler, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokce, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin ile eğitim camiasından çok sayıda idareci ve öğretmen katıldı.

ÖĞRETMENLERİMİZE PAHA BİÇİLEMEZ!

Öğretmenler onuruna verdiği yemekte kısa bir selamlama konuşması yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Palandöken Belediyesi olarak bu kutsal mesleği ifa eden tüm öğretmenlerimizle, bu özel günlerinde bir araya gelerek onların sevincine ortak olmak ve Öğretmenler Gününde sizlerle beraber olmak istedik. Değerli öğretmenlerimiz, bizler iki günü bir geçen ziyandadır anlayışıyla hareket ettiğimiz için öğrenmeyi ve öğretmeyi önemsiyoruz.

Tam da bu yüzden öğretmenlerimiz bizim için paha biçilmez bir önemdedir. Biliyoruz ki öğretmenlik fedakârlık isteyen, erdemli bir görev. Yurdun çeşitli yerlerinde görev ifa eden birçok öğretmenimizin, çocuklarımızı hayata hazırlamak için tıpkı kahramanlar gibi uğruna savaş verdiği bir ideali var. Bu sebepten dolayı bizim için öğretmenlerimiz, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı, yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata hazırlayan bir değerdir.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmamızda öğretmenlerimizin payı büyük olacaktır. Çünkü ülkemizin sahip olduğu en büyük değerimiz ve zenginlik kaynağımız sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfustur. İnşallah 2023 Hedefine de ülkemiz gelişmiş ülkeler arasın da yer alacaksa bu siz değerli öğretmenlerimizin payı büyük olacaktır.

Palandöken Belediyesi olarak eğitimi önemsediğimiz için, okullarımıza yönelik birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da her zaman okullarımızın ve öğretmenlerimizin ihtiyaçları noktasında onların yanında olacağımızı ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle, davetimizi kırmayarak bu yemeğimizi onurlandıran siz değerli öğretmenlerimiz ve ailelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, görevini icra ederken hakka yürümüş olan şehit öğretmenlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle onurlarına verilen yemeğe katılan öğretmenler ise, yemeği düzenleyerek güzel ve anlamlı bir jestte bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.