Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
24°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 16°C

TOPAL: ERKAL GİBİ OLMAK İSTİYORUM

TOPAL: ERKAL GİBİ OLMAK İSTİYORUM
17 Şubat 2024 18:35 | Son Güncellenme: 17 Şubat 2024 19:02

ASLEN Erzurum’un Tekman İlçesi’nden olan ve uzun zamandan beri İstanbul’da yaşayan, yaptığı beste ve yorumlarıyla kendisini müzik dünyasında kabul ettiren 44 yaşındaki Halis Topal, İbrahim Erkal gibi gönüllerde taht kurmak istediğini söyledi.

Klip çekmek için geldiği Erzurum’da basın mensupları ile bir araya gelen Halis Topal, şimdiye kadar Yine Yaz, Yalan Olur ve Yetmedi mi albümleriyle müzik dünyasında kendisini kabul ettirdiğini belirtti.

SİZLERLE TANIŞMAYA GELDİM

Açıklamaları sırasında İbrahim Erkal gibi olmasının mümkün olamayacağını açık yüreklilikle dile getiren, samimi ve sevecen davranışlarıyla da dikkat çeken Halis Topal, şimdiye kadar yaptığı birçok bestenin farklı sanatçılar tarafından okunduğunu hatırlattı, “Memleketime hem klip çekmeye ve hem de siz basın mensuplarıyla tanışmaya geldim. Niyetim yaptığım bestelerle tıpkı rahmetli İbrahim Erkal ağabeyim gibi Erzurum’un tanınmasına katkı yapmak. Bunun için çabalıyor ve çalışıyorum” diye konuştu.

Hilton Garden Inn Erzurum’da kahvaltı sofrasında gazetecilerle bir araya gelen 4 çocuk babası Halis Topal, İstanbul’da yaşayan Erzurumlular’ın hep yanlarında yer aldığını kaydettiği açıklamasını şöyle sürdürdü:

DÜĞÜNDE DE VARIM CENAZEDE DE

“- Hemşehrilerimin cenazesinde de varım, düğünlerinde de. Kederi ve tasayı paylaşarak hafifletmeye, sevinci paylaşarak çok daha coşkulu hale getirmeye çalışıyorum. Her yönüyle; hem kişiliği ve hem de sanatçı yanıyla kendime örnek aldığım İbrahim Erkal ağabeyimin izinden gidiyorum. O yolun ne kadar zor olduğunun da farkındayım. Bugüne kadar azimle çalışarak birçok engeli aştım. Sizlerin de desteği ve yardımıyla hedefime ulaşacağıma inanıyorum.” Furkan Akkök

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.