Dolar 32,3455
Euro 35,0945
Altın 2.310,71
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

YÜCELİK TERÖRÜ LANETLEDİ

YÜCELİK TERÖRÜ LANETLEDİ
22 Ağustos 2016 14:05 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2016 15:04

baskan yclk

ERZURUM Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik, son günlerde yaşanan terör saldırılarınının Türk Halkı’nın birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirtti, “Bu hain saldırıları gerçekleştirenleri şiddet ve nefretle lanetliyoruz” dedi.

Başta Gaziantep olmak üzere, Elazığ, Şanlıurfa, Bitlis ve Van’da art arda yaşanan terör saldırılarında hedefin, ülkeyi, 15 Temmuz akşamında karanlık güçlere teslim etmeyen Türk Milleti olduğunu belirten ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

MASUM İNSANLARIN CANI YANIYOR

“Dünyanın neresinde ve adı ne olursa olsun, terör örgütleri yaptıkları eylem ve yaşattıkları acıyla suçsuz, günahsız masum insanların canını yakıyor. Terörü çıkaranlar, onları destekleyenler ve bu örgütlerin yaptıklarına ses çıkarmayanlar, terörle yıllardan beri mücadele veren ülkemizdeki birlik ve bütünlüğü bozmak için daha büyük oyunlar oynamaya, çok daha fazla can yakmaya çaba gösteriyor. Ancak, her türlü farlılıklarına rağmen bin yıldır birlikte yaşayan Türk Milleti’ni bundan sonra da yıkamayacaklar. Terörü yaşatanlar ve ona destek verenler, her zaman karşılarında bu büyük ve necip milleti bulacaktır.”

BİZ BİR VE BERABER OLURSAK, KİMSE BİŞEY YAPAMAZ

Ülkeyi kaosa sürüklemek için yapılmak istenen darbe girişiminden sonra, insanların birbirine daha da bağlandığını ve şer odaklarına karşı kenetlendiğini kaydeden Başkan Yücelik, “Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hain planlar kuranlara Allah fırsat vermedi. Birlik ve bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece, böylesi alçakça saldırıları gerçekleştiren mihraklar ve onların maşası terör örgütleri emellerine ulaşamayacaktır” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.