Dolar 32,5633
Euro 34,9936
Altın 2.449,25
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

KARATAŞ’A ALBAYRAK ZİYARETİ

KARATAŞ’A ALBAYRAK ZİYARETİ
20 Aralık 2018 20:32

TÜRKİYE Ulaşım Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ı ziyaretinde, “Milletin ve devletin bekası noktasında ciddi politikalar üretmiş bir partinin il başkanlığını ziyaretten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Gezi ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Erzurum’a gelen Türkiye Ulaşım Sen Genel Başkanı Albayrak, MHP il Başkanı Naim Karataş’a da bir nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret samimi bir havada ceryan etti. Ziyaret sırasında bir değerlendirme yapan Genel Başkan Albayrak, “Kurulduğu günden bugüne Türk Milleti’nin her daim yanında olmuş, ülkenin birliği ve bütünlüğü noktasında gereken bedeli ödemiş, milletinin ve devletinin bekası adına ciddi politikalar üretmiş MHP’yi ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Karataş ise, ülkemizde yaşanan bazı olayların kamuda büyük bir sarsıntıya sebep olduğunu belirterek, “Kamusal alanda liyakat ve sadakat şart olduğunu görmekteyiz. Geçmiş dönemlerde uygulanan ayrımcılıkların bazı suç örgütlerinin kurumlarımıza sızmalarına yol açmıştır. Ülkemizin zor bir süreçten geçiyor. Bugün yaşadığımız krizleri, karşılaştığımız sorunları aşmanın yolu ilk olarak ortak aklı çalıştırmaktır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.