Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 19°C

OTO GALERİCİLERİNDEN OYUN BOZAN ATAK

OTO GALERİCİLERİNDEN OYUN BOZAN ATAK
20 Kasım 2019 17:54 | Son Güncellenme: 20 Kasım 2019 18:05

ERZURUM‘da, Oto Galericileri Sitesi’nde faaliyetlerini sürdüren 52 işyeri sahibi, yaklaşık 12 yıl önce kurdukları derneklerini aktif hale getirdi, güçbirliğine gitti, bir yerlere “Biz buradayız, işimizi yapıyoruz” mesajı gönderdiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce şehir geneline yayılmış, çoğunluğu kendi sitelerinde bulunan galericileri “tek çatı” altında toplamak amacıyla harekete geçtiğini, bu doğrultuda kendilerinden de görüş istendiğini belirten Oto Galericileri Sitesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Öztürk, getirilen öneriye olumlu cevap verdiklerini belirtti.

Görüşlerinin sorulduğu günlerde, Büyükşehir Belediyesi’nin henüz bir yer tespiti yapmadığını hatırlatan Başkan Öztürk, Yardımcısı Rezzak Dölekli ile birlikte erzurumdanhaberler.com’a şunları söyledi:

SİTENİN KAPANMASI SÖZ KONUSU DEĞİL

“- Belediye, daha sonraları Dadaşkent’te bir yer belirledi. Esnaf olarak, işyerlerimizin belirlenecek bir bedel üzerinden belediye tarafından satın alınması halinde Dadaşkent’te oluşturulacak galericiler sitesine topluca gidebileceğimizi söyledik. Sonraları ne olduysa, Dadaşkent’teki o yer birilerine verildi. Yeri alanlar, bizim sitenin kapatılacağı söylentilerini yaymaya başladılar. Biz, yıllardan beri buradayız ve işimizi yapıyoruz. İşyerlerimizin kapanması kesinlikle söz konusu değil. Ciddi bir oyunla, haksız rekabetle karşı karşıyaydık. Oyunu bozmak, kamuoyunu sağlıklı bilgilendirmek için, derneğimizi aktif hale getirdik, sitemizi tadilata tabi tuttuk. Sağolsun, sayın Valimiz bizi açılış günümüzde yalnız bırakmadı. kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

TOPLAMDA 52 İŞYERİ VAR

Ahmet Küçükler’in Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu yıllarda “Galeria” adı altında faaliyete sokulan iş merkezinin üst katında faaliyet gösteren 52 işyeri sahibi, Vali Okay Memiş ile Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat ile İYİ Parti İl Başkanı Avukat Haluk Terzioğlu’nu konuk etmenin heyecanını yaşadılar.

Sitenin son düzenlenmiş halinin açılışını yapan Vali Okay Memiş, tadilat sonrası sitenin daha bakımlı hale gelmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erzurum’un her geçen gün biraz daha büyüdüğünü ve iyiye gittiğini kaydeden Vali Memiş, “Biraz ekonomik sıkıntı olabilir. Bisikletin pedalını birlikte çevirmemiz halinde, mesafeyi daraltır, hedefe daha çabuk varırız.Sitenin bu hale gelmesinde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kurdela konuklar tarafından birlikte kesildi. açılış töreninde Erzurum Bar Ekibi’nin gösterisi beğeniyle izlendi.. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.