Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 19°C

BİR ARKADAŞA LAZIM ÜRÜNLER!

YAŞADIĞIMIZ STRESLİ ORTAMLAR, EKONOMİK SIKINTILAR NETİCESİNDE ERKEK VE KADINLARDA ORTAYA ÇIKAN VE SORUN OLAN CİNSEL İSTEKSİZLİK VE PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ İÇİN YARARLI OLABİLECEK BİTKİLERDEN BAHSEDELİM İSTEDİK.

BİR ARKADAŞA LAZIM ÜRÜNLER!
21 Ocak 2023 10:04

SIHHATLİ, huzurlu bir hafta geçirmeniz temennisiyle hepinizi sevgiyle selamlıyorum…
Bu yazı dizimizde covid-19 musibetinin getirdiği yasaklı ve değişen dünya düzeni, yaşadığımız stresli çalışma ortamları, ekonomik sıkıntılar neticesinde erkek ve kadınlarda sorun olan cinsel isteksizlik, performans düşüklüğü her ne kadar dillendirilmese de başlı başına bir sorun. Bunu bizzat müşterilerimizden gelen taleplerden anlıyoruz. Onun için son zamanlarda en çok sorulan ve satılan performans artırıcı bitkilerden bahsedelim istedik.

*
Bazılarımız kendini aşmış özgüvenli bir şekilde sorunu anlatıp ürün istesek de, bazılarımız alacağı ürünleri ”Bir arkadaşa lazım” diye istiyor.
İşte o arkadaşlar için bu konuyu yazmaya karar verdik…

*
Her zaman olduğu gibi, önce kadınlar diyelim…

Değerli hanımefendiler, kullanabileceğiniz birçok bitki var ama kolay ulaşabileceğiniz bitkilerin bazılarından bahsedelim.

SAFRAN
Aktarlarda kolaylıkla bulabileceğiniz bu bitki baharat olarak da kullanılan safran çiçeğinin kurutulmuş yapraklarıdır. Bitki çayınıza, yemeğinize, salatanıza katacağınız bir tutam safran cinsel isteğinizi arttırmaya yardımcı olur.
MUSKAT
Yel cevizi, bebek cevizi olarak da bildiğimiz muskatı aktarlarda kolaylıkla bulabilirsiniz. Yemeklere, tatlılara lezzet katmak için kullanılır. Bebeklerde sakinleştirmek gaz ve sancı gidermek için kullanılan muskatın yetişkinlerde libidoyu artırıcı etkisi vardır.
KARANFİL
İki üç adet çayınıza atın, çiğneyin, toz haline getirip bal veya pekmeze karıştırın hafif bir masaj için yağını kullanın… Nasıl olursa olsun, karanfil tüketmek cinsel hayatınızı olumlu yönde etkiler. Asya ülkelerinde erkeklerin erken boşalma gibi sorunları önlemek için tükettiği karanfilin kadınlarda da güçlü bir afrodizyak etkisi var olduğu biliniyor.
GÜL
Romantik ve mis kokulu güller, aşkımızı, sevgimizi ifade etmenin yanı sıra mis kokusuyla rahatlatarak cinsel isteğinizi artırmaya da yarar. Gül kokusu veya çay olarak demleyeceğiniz gül yaprakları libidonuzun artmasına katkı sağlar. (Balayı odalarının niçin güllerle süslendiğini anlamışsınızdır)
TARÇIN
Kan şekerini dengeler, kan dolaşımını hızlandırır, keyif verir, vücuttaki mikropları öldürür. Düzenli olarak tüketildiğinde afrodizyak etkisi yapar
YASEMİN
Güçlü ve etkili bir kokuya sahip olan yasemin çiçekleri afrodizyak etkisi olan bitkiler arasında ilk sıralarda yer alır. Kuru yasemin yapraklarıyla çayını hazırlayabilir aynı zamanda yasemin yağını masaj için kullanarak güçlü bir afrodizyak elde edebilirsiniz.
BAL POLEN ARI SÜTÜ
Eski çağlardan beri enerji verdiği, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve pek çok hastalığa tek başlarına iyi geldiği bilinen arı ürünleri, tabii ki cinsellik içinde rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerdir. Erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini artıran arı ürünleri düzenli olarak kullanıldığında kadınlarda da afrodizyak etki yapar. Bal ayı (BALAYI) kelimesinin sırrını çözdünüz sanırım.
GİNSENG
Ülkemizde yetişmeyen ama etkisi tüm dünyada bilinen ana vatanı güney kore olan Ginseng bitkisinin köklerini kaynatıp, çayını içebilir, tozunu bal pekmez içerisine karıştırıp macun kıvamına getirip yiyebiliriz. İnanılmaz faydalar elde edebileceğiniz gibi cinsel isteksizliğinize de son vermeniz mümkün olabilir.
KAKAO (ÇİKOLATA)
Mutluluk hormonu seratonin salgılayan kakao tozunu mutfağınızdan eksik etmeyin. Çikolatayı belki de yatak odanızdan…
NAR
Nar, östrojen yönünden en zengin meyvelerden biridir. Bu etki menopoza girilmesini geciktirir. Menopoz dönemi sıkıntılarını azaltmaya yardımcı olur. Özellikle birçok kadının korkusu olan menopozun neden olduğu kemik erimesini engellemeye yardımcı olup bedene güç sağlar. Çekirdeği afrodizyak etkiye sahiptir. Yüksek ölçüde östrojen içermesi nedeniyle kandaki östrojen miktarını artırarak sağlıklı bir cinsel yaşama yardımcı olur.

*
Şimdi ERKEKLER için afrodizyak bitkilerden bahsedelim:
ÇAKŞIR KÖKÜ
Sperm sayısını artırır. 1 çay kaşığı öğütülmüş çakşır otu kökünü, iki yemek kaşığı bal ile karıştırıp tüketebilirsiniz.
AZGIN TEKE OTU
İnsan vücudunu güçlendirir, enerji kazandırır. Sperm sayısını artırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirmek suretiyle birçok hastalığa karşı önemli bir direnç oluşturur.
Özellikle erken boşalma, düzenli ilişkiye girememe ve iktidarsızlık gibi problemlere karşı etkilidir.
Cinsel hayata destek sağladığı gibi aynı zamanda sperm kalitesini de üst noktaya çıkarır.
KEÇİ BOYNUZU
Sperm kalitesini ve sayısını artırır. Günde 3 ila 5 adet yiyebilirsiniz. Tozunu bir su bardağı sıcak süte bir tatlı kaşığı karıştırıp içebilirsiniz. Bir yemek kaşığı bal veya pekmeze bir çay kaşığı tozunu karıştırıp tüketebilirsiniz.
REZENE
Bilinen eski afrodizyaklardan biri olan rezeneden her gün birkaç parça alınması cinsel gücü artırır, ayrıca bir su bardağı kaynar suya bir tatlı kaşığı atıp 5 dakika demledikten sonra içilmesi aynı etkiyi gösterir.

*
Performans artırıcı kuvvet macunu tarifi vererek yazımızı sonlandıralım:
MALZEMELER
2 kilo bal
30 Gram azgın teke otu
10 Gram karanfil
50 Gram arı poleni
50 Gram toz zencefil
30 Gram toz kişniş
10 Gram toz kakule
50 Gram toz kırmızı ginseng
50 Gram ısırgan tohumu
50 Gram keçi boynuzu tozu
30 Gram öğütülmüş çakşır kökü
20 Gram toz tarçın 
50 Gram çiğ badem tozu
50 Gram ceviz içi tozu
YAPILIŞI: Öğütülmüş bitkilerin tamamını geniş bir kap içerisinde tahta bir kaşıkla macun haline getirin, daha sonra cam kavanoza boşaltın. Gün ışığı görmemesi için bir folyoya sarın, sabah ve akşam bir tatlı kaşığı tüketin. Yemeden önce kavanozu iyice karıştırın. Oldukça ileri safhada olmayan sertleşme sorunlarında ve sperm sayısını sperm kalitesini artırmakta bu macun tarifi genel anlamda işe yarar.
Her zaman olduğu gibi hatırlatmamızı yapalım. Önce HEKİMİNİZE başvurmanızı öneriyor, işinin ehli güvendiğiniz aktarları tercih etmenizi tavsiye ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.