Dolar 32,3294
Euro 35,1232
Altın 2.302,47
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

HERKESİN HOŞUNA GİTTİ

HERKESİN HOŞUNA GİTTİ
1 Nisan 2018 02:36

SOĞUKTAN ya da bir başka nedenden dolayı patır patır dökülen ve döküldüğü yerden toplanmadığı için, kirlilik oluşturan dekor taşlarının Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından jet hızıyla temizlenmesi, gören herkesi memnun etti.

Saraybosna Caddesi’ni Yenişehir’e bağlayan Duraksakarya Altgeçidi’nin hemen yan tarafında yükselen bir apartmanın çevresini kuşatan dekor taşları, kışın soğuğundan etkilenerek, ya da işçiliğinin iyi olmamasından dolayı dökülmeye başladı.

Duvar diplerinde biriken taşların uzun zamandan beri ne apartman sakinleri tarafından ve ne de belediye ekipleri tarafından görmezden gelinmesi, çevre sakinlerini rahatsız etti.

Çektikleri fotoğrafları erzurumdanhaberler.com’a ulaştıran ve konunun gündeme getirilmesini isteyen vatandaşlar, haberin yayınlanmasından kısa süre sonra, kirliliğin giderildiğini ve çevrenin tertemiz hali getirildiğini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bu defa da kırık dökük dekor taşlarından temizlenmiş bir çevre görüntüsünün fotoğrafını erzurumdanhaberler.com ile paylaşan vatandaşlar, “Hem sorunumuzu gündeme getirirek çözümüne katkı sağladığınız için sizlere ve hem de yazdıklarınıza duyarlılık göstererek yaklaşan Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Memleketin sorunları işte böylesi dayanışma ile rahatlıkla çözülebilir” diye konuştular. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.