Dolar 32,4796
Euro 34,8400
Altın 2.451,45
BİST 9.870,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C
Sal 18°C

YETKİM YOK AMA SORUMLULUĞUM VAR

YETKİM YOK AMA SORUMLULUĞUM VAR
20 Kasım 2021 05:36 | Son Güncellenme: 20 Kasım 2021 05:38

KENT merkezine yaklaşık 60 kilometre uzakta bulunan Köprüköy’de yaşanan, 4 kişinin yaralandığı, 45 ev, ahır ve samanlığın hasar gördüğü deprem sonrası yönetimden bazı arkadaşları ile zarar gören Tepecik ve Topçu Köyleri’ne giden DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, vatandaşla görüştü, dert dinledi, kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

KÖYLÜNÜN SESİNE KULAK VERİYOR

Erzurum’da da etkili şekilde hissedilen ve merkez üssü Köprüköy olarak açıklanan 5.1 şiddetindeki depremden hemen sonra, yönetimden bazı arkadaşları ile birlikte yola çıkan DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, üstlendiği siyasi sorumluluğu bir kez daha yerine getirmiş olmanın huzurunu duydu. Bingöl, geçtiğimiz haftalarda da ayçiçeği üreticilerinin sorun ve sıkıntılarına kulak vermek amacıyla Horasan’ın Kırkgözeler Köyü’ne gitmiş, dert dinlemiş, üreticilerin sorunları gündeme taşımıştı.

SOLUĞU DEPREM BÖLGESİNDE ALDI

Bu defa da depremin sarstığı ve zarara neden olduğu Tepecik ve Topçu Köyleri’ne giden, hasar gören evleri yerinde inceleyen, köylülerle görüşen ve taleplerini dinleyen Vahit Bingöl, arama kurtarma, jandarma ve sağlık ekiplerinin deprem bölgesine ivedilikle ulaşmış olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

“Ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” diyen Bingöl, “Allah devletimize zeval vermesin. Köylerde hasar gören evlerin yerine bir an önce yenilerinin yapılacağına, dolayısıyla kış bastırmadan yaraların sarılacağına gönülden inanıyorum. Bu konunun yakın takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ MESAJI

Depremle sarsılan köylerde yaşayan ve büyük panik yaşayan vatandaşlara hem “yalnız değilsiniz” mesajı vermek ve hem de “geçmiş olsun” deyip, moral aşılamak amacıyla yola çıktığını, deprem bölgesine de akşam karanlığı çöktükten sonra vardığını hatırlatan Vahit Bingöl, “Biz yeni kurulmuş, ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bir partiyiz. Devletin gücü bizde yok, yetkimizin olmadığı da ortada. ama yüklendiğimiz bir siyasi sorumluluk var. O sorumluluğu yerine getirmek amacıyla deprem bölgesine geldik, hasar gören evleri gördük, vatandaşımızla görüştük.

Deprem bir doğal afet. Buna karşı koyacak gücümüz yok. Ama bu tür doğal afetlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Depremden hemen sonra ekipler bölgeye gelmiş. Bunu görmüş olmanın mutluluğunu duydum” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.