Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 21°C
Sal 18°C
Çar 15°C

BÜYÜMEMİZİ, GELİŞMEMİZİ HAZMEDEMİYORLAR!

BÜYÜMEMİZİ, GELİŞMEMİZİ HAZMEDEMİYORLAR!
26 Mart 2017 07:47

REFERANDUM çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, TÜGVA Erzurum İl Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu programa katıldı.  Anayasada değiştirilecek 18 Maddeyi ve yeni Türkiye’yi anlatan Taşkesenlioğlu, Avrupa ülkelerinin büyümemizi ve gelişmemizi hazmedemediklerini belirtti.
TÜGVA İl Temsilciliği’nde yaptığı konuşmada,Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyen Almanya, Hollanda ve Fransa’nın, nüfus oranlarına göre milletvekili sayılarına değinen Zehra Taşkesenlioğlu, “Örneğin Almanya. Nüfüsu hemen hemen Türkiye ile denk. Milletvekili sayısı 667. Madem Yanlış, O zaman Almanya 667 Vekil Sayısını 550’ye Düşürsün. Veya Hollanda. 17 Milyon nüfüsu var. Vekil sayısı 150.  İsveç’te Nüfus 9.3 Milyon . Vekil sayısı 349. Ya da İngiltere.  Avam Kamarası 646 milletvekili, Lordlar Kamarası 735 – Nüfus ise 62.2 milyon. Onlara gelince  normal. Söz konusu Türkiye olunca, olmaz!  Bu yeni Türkiye’nin ayak sesleridir” dedi.
MANŞETLERDEN HİÇ İNDİRMEDİLER
Programında, bugüne kadar yaptığı yurtdışı ziyaretlerinden de bahseden Taşkesenlioğlu; “Hollanda’da, Almanya’da, Fransa’da bizi günlerce manşetlere taşıdılar. Örneklerini de görmeniz için getirdim. Manşetten Hayır propagandası yapıyorlar. Türkiye’nin ilerlemesi, ayağı kalkması ihtimali bile onları dehşete düşürmüş durumda. Çünkü referandumda Evet çıkması durumunda, daha güçlü bir Türkiye olacak. Daha etkili bir Türkiye olacak. Bunlar onu biliyor ve ona göre hareket ediyorlar. Bu bile gerçekleri görmemiz için yeterli bir sebep değil mi? Bu Seçimin telafisi yok. 17 Nisan sabahı, çok geç olacaktır. O gün vereceğimiz karar, Türkiye’nin kaderini belirleyecektir. Bu bakış açısıyla oylarımızı kullanmalıyız.Büyük Türkiye’ye çok az kaldı. Allah’ın izniyle 17 Nisan Sabahı zafere uyanacağız. Ve Bu gün Türkiye’nin büyümemesi, ilerlememesi için elinden gelen herşeyi yapanlar, halkımızın vereceği her bir evet oyuyla büyük bir tokat yiyecektir. Bu zafer yüzyıllarca konuşulacak ve tarihe altın harflerle yazılacaktır”diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.