Dolar 32,5548
Euro 34,9380
Altın 2.443,23
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

MNG GENEL MÜDÜRÜ, TEBRİZ-ERZURUM KÖPRÜSÜ KURACAK

MNG GENEL MÜDÜRÜ, TEBRİZ-ERZURUM KÖPRÜSÜ KURACAK
21 Şubat 2019 18:31

YAKLAŞIK bir buçuk yıl kadar önce kapılarını müşterilerine açan, açıldığı günden itibaren de verdiği ciddi ve kaliteli hizmeti ile 7’den 70’e herkesin ilgisini üzerine çeken MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Genel Müdürü Aydoğan Süre, hem kendi kurumu ve hem de Erzurum’un rotasını İran’a çevirdi. Başta Nevruz tatili olmak üzere, belli dönemlerde ülkemize gelen, daha çok da Van’ı tercih eden İranlılar’ı Erzurum’a getirmenin yollarını arayan Aydoğan Süer, bir grup İranlu turizm acentası işletmeci ve yöneticisini konuk etti.

TECRÜBESİNİ KONUŞTURUYOR

Deneyimli bir isim olan, çeşitli iş kollarında üst düzey yönetici olarak hizmet veren, dolayısıyla farklı sektörlerin yapısını iyi bilen Aydoğan Süre, bu deneyimini, geçen yıl Erzurum’da 23-25-25 Mart 2018 tarihleri arasında MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde alışveriş festivali düzenleyerek kanıtlamış, kısa bir süreliğine de olsa piyasaları hareketlendirmişti. Aynı festivali bu yıl da 22-23-24 Mart tarihleri arasında yineleyecek olan Aydoğan Süer, kolları sıvadı.

Nevruz tatili nedeniyle ülkemize gelmeyi planlayan İranlılar’ı, Erzurum’a çekebilmek için çareler üreten, tanıtım çalışmaları yaptıran Genel Müdür Süer, bu arada İran’dan bir grup turizm işletmecisini de Erzurum’da ağırladı. Kendilerine şehri gezdiren ve çeşitli bilgiler veren Aydoğan Süer, “Dost ve kardeş ülke İran halkını Erzurum’da ağırlamak istiyoruz. Amacımız bu yıl, mart ayında düzenleyeceğimiz festivalden başlayarak, İranlı dostlarımızı Erzurum’a taşımak, burada ağırlamak. Aslında bu tür ilişkinin karşılıklı olmasını insan arzu ediyor. onlar bize gelsin, biz İran’a, özellikle Tebriz’e gidelim. Sonuçta Erzurum ile Tebriz geçmişte kardeş şehirler olarak ilan edilmiş. Bu kardeşliği daha da pekiştirmek ve yakınlaşmak herkesin yararına olur” dedi.

YANIMIZDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KURUMLAR VAR

Süer, festivalde geçtiğimiz yılda olduğu gibi, çeşitli etkinliklere yer verilecek, İran’dan getirtilecek sanatçılara konser verdirilecek. Ülkemizde bulunan İranılar’ın da o tarihlerde Erzurum’da bulunmalarını sağlamak amacıyla davetler yapılacak. Süer, MNG olarak üstlendikleri tanıtım misyonunun gereklerini yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını kaydetti, “Ancak, Erzurum’daki belli bazı kuruluşların da maddi-manevi desteklerini yanımızda görmek, o heyecanı hissetmek istiyoruz” diye konuştu. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.