Dolar 32,5860
Euro 35,0186
Altın 2.452,62
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

ÖĞRENCİLERDEN COŞKULU KARŞILAMA

ÖĞRENCİLERDEN COŞKULU KARŞILAMA
30 Eylül 2017 22:12

BİR dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini karşılamak üzere Atatürk Üniversitesi girişinde toplanarak sevgi gösterisinde bulunan öğrenci ve akademisyenlerle bir müddet sohbet etti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve yönetiminin de hazır bulunduğu karşılamada öğrencilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Üniversitesinin bölgesi için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, 300 bin öğrencisi olan üniversitenin şehrine büyük bir katma değer sağladığına da vurgu yaptı.

Atatürk Üniversitesinin yabancı uyruklu öğrenciler için de kıymetli olduğuna değinen Erdoğan, öğrencilerin isteğini kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rektör Çomaklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ünlü hattat Hüseyin Kutlu tarafından yapılan Besmele Lafzı’nı hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.