Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 21°C
Çar 17°C

1993’TE MEZUN OLMUŞLARDI, 30 YIL SONRA BULUŞTULAR.

1993’TE MEZUN OLMUŞLARDI, 30 YIL SONRA BULUŞTULAR.
27 Haziran 2023 20:34 | Son Güncellenme: 27 Haziran 2023 20:35

ERZURUM’un köklü okullarından İbrahim Hakkı Fen Lisesi’nden 1993 yılında mezun olan öğrenciler, 30 yıl sonra bir araya gelmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadılar.

Toplamda 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen ibrahim Hakkı Fen Lisesi mezunları, yaşadıkları yerlerden Erzurum’a geldi ve akşam yemeğinde buluştular.

HASRET GİDERDİLER

Okullarından mezun olduktan sonra yurdun dört bir yanına dağılan, farklı üniversitelerde okuyan, üniversite eğitiminin ardından hayata atılan, kimileri evlenerek çoluk çocuğa karışan İbrahim Hakkı Fen Lisesi’nin 1993 mezunları, hasret giderdiler.

Kimi doktor, kimi hukukçu, kimi mühendis, kimi mimar olan Fen Lisesiler, 30 yıl sonra anılarını tazeledi, geleceğe yönelik planlar yaptı, karşılıklı olarak düşüncelerini paylaştılar.

Aynı okuldan yeni mezun olan gençlerin de çorbaya kaşık salladığı buluşmadan Erzurum adına, gelecek adına umut veren düşünceler fışkırdı.

SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIZ

Erzurum’un çok daha iyi bir konuma gelmesi için işbirliği ve güç birliğine gitme kararı alan Fen Liseliler, ellerini taşın altına sokmaya hazır olduklarını belirtti, “Sorumluluk almaya hazırız” dediler.

Kurumsal bir kimlik kazanmak için yaklaşık bir yıldan beri karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Fen Liseliler, bir araya geldikleri yemekte Erzurum eğitimine katkı yapacak bir dernek kurmanın önemi üzerinde durdular.

Son derece neşeli ve verimli  geçen buluşma ağızlarda tat bıraktı, hemen herkes “yeniden en kısa zamanda buluşma” niyetiyle biri birleriyle vedalaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.