Dolar 32,4635
Euro 34,7814
Altın 2.440,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 16°C

HALK EĞİTİM’DE GURUR GÜNÜ

AZİZİYE İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE 2021-2022 EĞİTİM YILINDA TOPLAM 410 KURS AÇILDI, BU KURSLARDA 6 BİN 100 KURSİYERE EĞİTİM VERİLDİ. KURSİYERLER DE YIL SONU SERGİSİNDE ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİLER.

HALK EĞİTİM’DE GURUR GÜNÜ
10 Haziran 2022 06:27 | Son Güncellenme: 10 Haziran 2022 06:34

AZİZİYE Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında açılan 410 kursta toplam 6 bin 100 kursiyere ulaşılarak önemli bir başarı elde edildiği ve verimli bir çalışma dönemi geçirildiği belirtildi.

Aziziye İlçe Kaymakamı Abdülkadir Çelik, İlçe Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İl Kültür ve Turizim Müdürü Cemal Almaz ile çok sayıda davetli ve kursiyer yakınlarının katıldığı sergi, halk eğitim merkezi binasında açıldı.

Bahçede, açık alanda düzenlenmesi planlanan, hazırlıkların da buna göre yapıldığı sergiye yağmur engel oldu. Son anda içeride yapılan acil düzenleme ile davetlilere müzik ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Aziziye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Harun Ilıcalı, son eğitim yılı döneminde açtıkları 410 kursta 6 bin 100 kursiyere hizmet vermiş olmanın mutluluğu ve gururunu duyduklarını söyledi.

Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ın yaptığı konuşmasını, açılan müzik kursunda eğitim gören genç kursiyerlerden oluşan topluluğun konseri ile Erzurum kadın ve erkek barları ve Bursa kılıç-kalkan ekibinin gösterileri izledi.

Filografi alanında yaptığı başarılı çalışmaları ve ortaya koyduğu eserleri ile dikkat çeken, aynı zamanda Erzurum Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Usta Öğretici Selma Uygur’u ve çalışma arkadaşlarını ERSANDER Yönetimi de yalnız bırakmadı. Sergide atık maddelerden yaptığı, biri birinden ilginç çalışmaları bulunan Hakan Demir’in eserleri de sergide yer aldı.

Sergiyi dolaşan Kültür Turizm il Müdürü Cemal almaz da çalışmaları beğendiğini söyledi, emeği geçenlere teşekkür etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.