Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

BULUTLAR’DAN YENİ YOL HAMLESİ!

BULUTLAR’DAN YENİ YOL HAMLESİ!
3 Ekim 2016 16:03

02-yol

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN YENİ YOL STARTI

Palandöken Belediyesi, sadece ilçeye değil, Erzurum’a da nefes aldıracak bir projeye daha imza atıyor.

Belediye, Erzurum Valiliği Hizmet Binası’nın bulunduğu kavşak üzerinden, Yenişehir Altyol’a doğru yeni bir caddeyi hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları projeyi kamuoyu ile paylaştı.

Çatyolu üzerindeki Yeni Valilik Hizmet Binası’nın bulunduğu noktadan, Köşk Mahallesi’ni de içine alarak geçecek yolun, Yenişehir Altyol’a bağlanacağını belirten Başkan Orhan Bulutlar, sözkonusu projeyle bölgedeki trafik yükünün azalacağını ve ilçenen rahat bir nefes alacağını bildirdi.

YOLUN UZUNLUĞU 685 METRE OLACAK

Palandöken İlçesi’nin, trafik akışı ve yoğunluğu itibariyle Erzurum’un en hareketli yerlerinden biri olduğuna dikkati çeken Bulutlar, yolun özelliklerini şöyle sıraladı:

“-Yeni bağlantı yolunun genişliği 15, uzunluğu ise 685 metre olacak. Bağlantı yolu için ayrıca 250 metre uzunluğunda ve 5,5 metre yüksekliğinde istinat yaptık. Yeni açacağımız cadde, yapacağımız çevre düzenlemesi ve ışıklandırma çalışmaları ile çok hoş bir görünüme kavuşacak. Gidiş – dönüş istikametli olarak planlanan bu yol sayesinde hem E-80 Karayolu üzerinden Yenişehir’e akan trafik rahatlayacak, hem de Yenişehir Altyol’daki araç yoğunluğunun önüne geçilecek.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.