Dolar 32,4635
Euro 34,7814
Altın 2.440,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 16°C

GÜREŞÇİ DADAŞLAR ALTIN AVINA ÇIKTI

GÜREŞÇİ DADAŞLAR ALTIN AVINA ÇIKTI
17 Mart 2023 17:50

ERZURUM Büyükşehir Belediye Gençlikspor’lu milli güreşçi Okan Tahtacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da (İBB) mayo giyen Burak Sinin ve İstanbul Bahçelievler Belediyespor’da spor hayatını sürdüren Oktay Çiftçi U-23 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılacak olan U23 Avrupa şampiyonasında Erzurumlu güreşçiler 70 kiloda Burak Sinin, 79 kiloda Okan Tahtacı ve 92 kiloda Oktay Çiftci ülkemizi temsil edecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor’dan antrenörler Kenan Gör ve Adem Akbulut’un öğrencisi olan Okan Tahtacı ile İstanbul BŞB’de güreş hayatını sürdüren Burak Sinin ve İstanbul Bahçelievlerspor kulübünden Ayhan Sucu’nun öğrencisi Oktay Çiftçi, Türkiye’ye madalya kazandırmak için mücadele verecek.

Üç milli güreşçi minderde Dadaşların göğsünü kabartmak için mücadele ederken, hedeflerini Avrupa şampiyonluğu olarak belirledi.

ALPKILIÇ BAŞARI DİLEDİ

Türkiye Güreş Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Battal Alpkılıç, Erzurum Büyükşeahir’in milli güreşçisi Okan Tahtacı ile İBB’nin sporcusu Burak Sinin ve Oktay Çiftci’nin Avrupa arenasında hem ülkemizi hem de ilimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Alpkılıç, “Başta Ay-yıldızlı mayo ile mindere çıkacak olan Erzurumlu sporcularımız olmak üzere tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” diye konuştu.

ERGÜRDER Başkanı Doç. Dr. İzzet Uçan da Milli Takım’da yer alan ve Bükreş’te mindere çıkacak olan Dadaş güreşçilere başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.