Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

GÜZEL SANATLAR’DA BULAT DÖNEMİ

GÜZEL SANATLAR’DA BULAT DÖNEMİ
2 Eylül 2016 12:06

03 mustafa bulat

ATATÜRK Üniversitesi Rektörlüğü’ne atandıktan sonra, hızla yönetimlerde değişikliğe giden ve ekibini oluşturan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 4 fakülteye daha dekan atadı. Atamalar içinde en isabetlilerden birisi de, alanında kendini kanıtlamış, Heykeltraş Prof. Dr. Mustafa Bulat oldu. Bulat, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı’na getirilirken, yine iki genel sekreter yardımcılığı ile Araştırma Hastanesi’ne de atama yapıldı. Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne Prof. Dr. Özkan Polat, Genel Sekreter Yardımcılığı’na da Yrd. Doç. Dr. Şendoğan Karagöz ile Yrd. Doç. Dr. Neslihan Kulözü’nünün atandıkları duyuruldu.
Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Atatürk Üniversitesi Rektörü olarak göreve başladıktan kısa bir süre sonra, üç rektör yardımcısı ve genel sekreter ile birlikte 14 fakülteye dekan atamıştı. Son atamalarla birlikte, 22 fakülteden 18’inin dekanı değişmiş oldu. Çomaklı, şimdiye kadar sadece Eczacılık, Fen, Hukuk ve Spor Bilimleri Fakültesi dekanlarını değiştirmedi.
Atatürk Üniversitesi’nde yapılan son atamalarla, Turizm Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Hasan Gürbüz, Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı’na  Prof. Dr. Murat Arslan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Mustafa Bulat ve Veteriner Fakültesi Dekanlığı’na da Prof. Dr. Yavuz Selim Sağlam getirildi.
Atatürk Üniversitesi’nde daha önce de şu bilim insanları dekan olarak görevlendirilmişti:
DAHA ÖNCE ATANAN DEKANLAR
Açık Öğretim Fakültesi – Prof. Dr. Cafer ÇELİK
Diş Hekimliği Fakültesi – Prof. Dr. Abdulvahit ERDEM
Edebiyat Fakültesi – Prof. Dr. Veyis DEĞİRMENÇAY
Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi – Prof. Dr. Kemal DOYMUŞ
Hemşirelik Fakültesi – Prof. Dr. Gülşen ERYILMAZ
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – Prof. Dr. Hüseyin ÖZER
İlahiyat Fakültesi – Prof. Dr. Sinan ÖGE
İletişim Fakültesi – Prof. Dr. Naci İSPİR
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi – Prof. Dr. Yahya BULUT
Mühendislik Fakültesi – Prof. Dr. Hikmet ALTUN
Oltu Yer Bilimleri Fakültesi – Prof. Dr. Ekrem KALKAN
Sağlık Bilimleri Fakültesi – Prof. Dr. Mağfiret KAŞIKCI
Tıp Fakültesi – Prof. Dr. Akın LEVENT
Ziraat Fakültesi – Prof. Dr. İhsan BAKIRCI
YÖNETİM KATINDA YAPILAN ATAMALAR
Prof. Dr. Nihat YATKIN – Rektör Yardımcısı
Prof.Dr. Ayhan ÇELİK – Rektör Yardımcısı
Prof. Dr. Sezai ERCİŞLİ – Rektör Yardımcısı
Doç. Dr. Remzi ŞAHİN – Genel Sekreter
Yrd. Doç. Dr. Şendoğan KARAGÖZ – Genel Sekreter Yardımcısı, Yrd. Doç. Dr. Neslihan KULÖZÜ – Genel Sekreter Yardımcısı. erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.