Dolar 32,4938
Euro 34,7574
Altın 2.438,54
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 18°C

İNANÇ SEVGİSİ SAHNEYE TAŞTI

İNANÇ SEVGİSİ SAHNEYE TAŞTI
25 Eylül 2021 19:45

YAPIMCI, yayıncı, sunucu ve avukat olarak bilinen ve tanınan, bugünlerde de TRT’de yayınlanan Can Veren Pervaneler programının yapımcı ve sunuculuğunu yapan Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katıldığı Ak Parti AR-GE Bölge Toplantısı’nda davetliler salona sığmadı. Oturacak yer bulamayınca sahneye çıkan ve yerlere yayılan izleyicilerin ilginç görüntüler oluşturduğu toplantı Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda yapıldı.

Bu yıl beşincisi yapılan Ak Parti AR-GE Toplantısı’na bölge illerinden çok sayıda partili katıldı. Hayati İnanç’ı dinlemek için saatler öncesinden salonda terlerini alan partililer, sahneye kadar taştılar. Konuşmasını yapmak üzere sahneye geldiğinde gördüğü inanılmaz kalabalıktan etkilenen Hayati İnanç, “beyaz saçlılar” şeklinde tanımladığı yaşlı dinleyicilere ve gençlere teşekkür ett.

Salondan çekilen fotoğrafları sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyu ile paylaşan Ak Parti İl Başkan’ı Mehmet Emin Öz, konuşmacı Hayati İnaç ve katılımcılara teşekkür etti. erzhaber

YORUMLAR

  1. Selahattin Çorapsız dedi ki:

    Üniversiteler ne zamandan beri Siyasi partilerin toplantılarına ev sahipliği yapmaya başladı?
    Sanırım AKP, Hayati İnanç hocanın popüliritesini, onu dinlemeye gelen kalabalığı kendi hanesine yazdırma gayreti içinde.