Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 19°C

İŞ İNSANI DEMİR: SAFIMIZI BELLİ ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

İŞ İNSANI DEMİR: SAFIMIZI BELLİ ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM
29 Mart 2023 13:51 | Son Güncellenme: 29 Mart 2023 13:53

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan iş insanı Fuat Demir, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yemek sonrasında yola çıkış amacını anlatan, sözünün başında depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Fuat Demir, millet için, memleket için siyasete atıldığını ve sefere çıktığını söyledi.

“Sefer bizim, zafer Allah’ın” diyerek kutlu hizmet yolculuğuna dahil olduğunu belirten Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“- Bugünden itibaren tüm aday adaylarımızın Ankara yolculuğu başladı. Biz de nasip olursa bu programdan sonra, sıkıntılı bir yolculuk sonrası İstanbul üzerinden Ankara’ya gideceğim. Süreç kritik bir süreç. Ak Parti’ye ve Erzurum’a gönül vermiş ve yola çıkmış arkadaşlarımı kutluyorum. Safların iyiden iyiye belli olduğu bir dönemde hizmet için yola ‘biz de varız’ diyerek çıktık. Bu memlekete kim en iyi hizmeti verecekse Rabbim öncelikle onlara nasip etsin. Şehrin birliğe, beraberliğe ve istihdama ihtiyacı var.”

Seçilmesi halinde alışılmış siyasetçilerin dışında hareket edeceğini ve şehrin değişik yerlerinde çalışma ofisleri açacağını kaydeden Demir, sözlerine şöyle devam etti:

“- O ofislerde şehrin sorunlarını şehrin insanları ile tespit edip çözmeye çalışacağım. Erzurum’un zaman kaybına tahammülü yoktur. Ülkemizin güneyinde yaşanan depremin acısını yüreğimizde taşıyoruz. O yerler birer üretim merkeziydi. Acaba Erzurum’u üretim merkezi yapabilir miyiz? Bunun arayışı içinde olacağım.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.