Dolar 32,5860
Euro 35,0186
Altın 2.452,62
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

KİREMİTÇİ, KAR’IN, KIŞ’IN BİLANÇOSUNU AÇIKLADI!

KİREMİTÇİ, KAR’IN, KIŞ’IN BİLANÇOSUNU AÇIKLADI!
1 Şubat 2017 12:09

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, belediye olarak karla mücadeleye yılda 56 milyon lira harcadıklarını hatırlattı, “Şimdiye kadar 280 bin ton kar’ı şehir dışına taşıdık” dedi.

İl genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, “Kar’ı nimet olarak görüyoruz. Ancak, külfetini de görmezden gelemeyiz” dedi. Karı nimet olarak gördüklerini ifade eden Kiremitci, şunları söyledi:

“Erzurum karla başka bir güzel. Kar, Erzurum’a çok yakışıyor. Birçok yerde kar zahmet gibi görünüyor ama biz nimet olarak görüyoruz. Kayak sezonuyla karın güzelliklerinden istifade ediyoruz. Hem şehiriçinde ve hem de ilçe ve köy yollarımızda karla mücadele çalışmalarımız sürüyor. Caddelerimizin tümü açık. Karla mücadelemiz aralıksız sürüyor. Bugüne kadar 280 bin ton civarında kar’ı şehir dışına taşıdık. Karla mücadeleye 1 yılda 56 milyon lira harcandı. Kırsalda da ekiplerimiz 24 saat aralıksız çalışıyor. Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri toplamda 675 personel ve 172 araçla il genelinde karla etkin bir şekilde mücadele ediyor. Bunun yanında da araçlarımızın yetmediği durumda kiralık araçlarla karla mücadeleyi sürdürüyoruz. Hemşerilerimize ulaşım noktasında sıkıntı yaşatmıyoruz. Şuana kadar 5 bin ton tuz kullandık. Gerekli hallerde solüsyon da kullanıyoruz. 2 gündür kar yağıyor. Karın sıkıntı oluşturduğu yerlere de hemen müdahale ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.