Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C
Sal 18°C

KOLEJ HAVASINDA BİR DEVLET OKULU

AZİZİYE İLÇESİ’NDE BULUNAN NENEHATUN ANAOKULU’NUN MİNİK ÖĞRENCİLERİ, SERGİLEDİKLERİ OYUNLARLA HEM ALKIŞ TOPLADI, HEM DE “BİZ DE BU İŞLERİ İYİ YAPARIZ” DEDİRTTİLER.

KOLEJ HAVASINDA BİR DEVLET OKULU
27 Mayıs 2022 07:48 | Son Güncellenme: 27 Mayıs 2022 12:39

EĞİTİM yılının sonuna doğru çeşitli okullarda gerçekleşen etkinliklerden birisine de Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Nenehatun Anaokulu’nun 220 kişilik minikler ordusu imza attı.

Daha çok özel eğitim kurumlarında görmeye alışık olduğumuz, reklama, çokça da tanıtıma yönelik çalışmalara taş çıkartacak bir etkinliği gerçekleştiren okul idaresi, öğrenci velilerine “Demek ki, istenince çok daha iyi işler yapılabiliyorsun” dedirtti, hem alkış aldı, hem takdir topladı.

Okul yönetiminde sorumluluk aldığı günden beri, kendilerine emanet edilen çocuklara hem kol kanat geren ve hem de gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle devlet okulunu bir özel kolej havasına büründüren, disiplinden asla taviz vermeyen Sevnur İçyar, yine boyundan büyük bir iş yaptı, okulun 220 öğrencisiyle kendilerine özel halk dansları şenliği düzenledi.

Çoğu okul yöneticisinin, “Paramız yok, malzememiz yok, eğitici bulma olanağından yoksunuz” diyerek çocuklara kimlik ve kişilik kazandıracak sosyal etkinlik ve organizasyonları düzenleme cesareti gösteremeyeceği bir yaygın anlayışın aksine, Nenehatun Anaokulu yönetimi, müdürü, öğretmeni, çalışanı ve öğrenci velileri ile devlet okulunda da istenildiğinde neler yapılabileceğini gözler önüne serdiler.

Yenişehir Semti’ndeki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen halk oyunları şölenine Aziziye Kaymakamı Abdülkadir Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Alpagut ve ERSANDER yöneticileri ile öğrenci velileri katıldı.

Anadolu’nun çeşitli yörelerine özgü halk oyunlarını, özel olarak hazırlanan, her biri için ciddi masraf gerektiren kıyafetleriyle sahneye yansıtan, dolayısıyla hem kültür fırtınası estiren ve hem de çocuklarının gösterilerini izleyen anana-babaların yüreklerini kıpır kıpır hale getiren Okul Müdürü Sevnur İçyar ve ekibi, büyük takdir gördü, alkış topladı. Sevnur İçyar, şenlikte yaptığı konuşmada, kendilerine destek olan, imkan sağlayan herkese, özellikle de öğrenci velilerine teşekkür etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.