Dolar 32,4938
Euro 34,7574
Altın 2.438,54
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 18°C

KONGREDE NECATİ GÜLLÜLÜ SÜRPRİZİ

KONGREDE NECATİ GÜLLÜLÜ SÜRPRİZİ
17 Mart 2018 21:21 | Son Güncellenme: 17 Mart 2018 21:38

GEÇTİĞİMİZ yılın aralık ayında İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine getirilen İbrahim Dumlu, 3 ay gibi kısa zamanda örgütlenme çalışmalarını tamamladı, kongresini de bugün (17 Mart) yaptı ve “seçilmiş başkan” olarak siyaset sahnesindeki yerini aldı.

Armada Düğün Salonu’nda gerçekleşen İYİ Parti Erzurum Birinci Olağan İl Kongresi’nde divan başkanlığına 21. Dönem Bitlis Milletvekili Halil İbrahim Oral getirilirken, divan heyeti de İsrafil Çelik, Belma Kıvanç, Sevinç Gümüş, Mustafa bilgili ve Yavuz Temuroğlu gibi isimlerden oluştu.

Kongreye katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, yaptığı konuşmada İstiklal Marşı’nın tartışmaya açılmış olmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Erzurum’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aydın, 3 ay gibi kısa bir zamanda Erzurum il örgütü ve teşkilatlarının oluşturulmasından duyduğu memnuniyeti de belirterek Başkan İbrahim Dumlu’yu kutladı.

Çok sayıda bayan partilinin bulunduğu salonun “en ilginç” ismi, Erzurum’un Anavatan İktidarı’nda önce Belediye Başkanı olan, ardından milletvekili seçilen Necati Güllülü oldu.

İlerlemiş yaşına rağmen, Ankara’dan Erzurum’a gelen Necati Güllülü’ye, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Cezmi Polat, yakın ilgi gösterdi.

Salonun bir başka ilginç ismi olarak da, Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık göze çarptı.

Koray Aydın’ın eşi ile birlikte katıldığı kongreye, bazı sivil toplum örgütleri ile CHP İl Yönetimi de temsilci gönderdi.

Çevre illerden 12 il başkanının da hazır bulunduğu kongrede, İYİ Parti Erzurum İl Örgütü şu isimlerden oluştu:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.