Dolar 32,4372
Euro 34,7377
Altın 2.438,22
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 21°C
Az Bulutlu
Erzurum
21°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 16°C

YENİ YÜZÜMÜZ HEYECANIMIZI KAMÇILADI

YAKLAŞIK 7 YILDAN BU YANA İNTERNET ORTAMINDA VE SOSYAL AĞLARDA BOY GÖSTEREN, YAPTIĞI HABERLERİYLE HALKIN SORUN VE SIKINTILARINI GÜNDEME TAŞIYAN erzurumdanhaberler, YENİ LOGOSU VE YENİ YÜZÜYLE HUZURA ÇIKTI.

YENİ YÜZÜMÜZ HEYECANIMIZI KAMÇILADI
17 Kasım 2022 18:05 | Son Güncellenme: 20 Kasım 2022 16:34

GEÇTİĞİMİZ ağustos ayında, yayın hayatına başlayışının 7’nci yılını kutlayan; izlediği “özgün” habercilik ve “sorumlu” yayıncılık anlayışıyla hareket eden, hiçbir ajans ya da yayın organına bağlı olmadan, kendi ürettiği haberleriyle “özel” kulvarında emin adımlarla yürüyen erzurumdanhaberler, yeni logosu ve yeni yüzüyle, zorunlu olarak ara verdiği yayınlarına kaldığı yerden başlıyor.

Mutluyuz!

*

2016 yılında,15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen sonrasında, herkesin biri birinden çekindiği, çoğu kimsenin sokağa çıkma cesareti bile gösteremediği o karanlık ve kasvetli günlerde, “merhaba” diyerek başlattığımız internet gazeteciliğini, kendimizi geliştirerek, bilmediklerimizi öğrenerek, öğrendiklerimizi de uygulayarak bugünlere geldik.

Gururluyuz!

*

“Gazeteci muhalif kişidir!..”

Hiç bir zaman katılmadığım, bundan sonra da katılmamın asla mümkün olmayacağı böylesine hatalı, hatanın ötesinde işini hakkıyla yapan gazetecileri “zan altında” bırakan yanlış inanışa inat, yazılı medyada edindiğimiz bilgi ve deneyimler ışığında haberciliğimizi; olaylara “eleştirel” gözle bakarak yaptık, yapmaya bundan böyle de devam edeceğiz.

İlkeliyiz!

*

İletişim dünyasında yaşanan değişim ve gelişmelerin baş döndürücü bir hızla sürdüğü, yayıncılığın gazete ve televizyonlardan hızla dijital dünyaya kaydığı, insanların çok büyük bölümünün hemen her türlü yayını cebinde taşıdığı telefonlarından takip ettiği gerçeğinden hareketle biz de yayıncılığımıza ve haberciliğimize çeşni katmak, farklı bir boyut kazandırmak istiyoruz.

Yenilikçiyiz!

*

İster tarihi, ister kültürü, ister doğal güzellikleri ve isterse o kadim kültürün işleyerek biçimlendirdiği insanı olsun; mevcut değerlerimiz ve potansiyelimizin yarısına bile sahip olamayan şehirlerin, ilçe ve hatta köylerin kendilerini anlatma ve tanıtma becerisini fazlasıyla gösterdiği, özellikle turizm konusunda büyük mesafeler katettikleri günümüz dünyasında biz sorumluluk aldık, erzurumdanhaberler olarak Erzurum’u tanıtma ve anlatma işini kendimize görev kabul ettik.

İddialıyız!

*

Gazeteci habercidir, haberci de haberin kokusunu alan insandır. Erzurum’da sayıları her geçen gün bir iki daha artan ve toplamda neredeyse 200’e ulaşan internet gazeteleri içinde, özgün ve özel haberleri tarafsız şekilde üretme iddiasında olan erzurumdanhaberler, yeni dönemde yenilikler peşinde koşmaya, halkın nabzını tutacak eylem ve söylem içinde olmaya devam edecek.

Sözümüz var!

*

Bizi izlemeye devam edin…

YORUMLAR

  1. Sabri TOPDAĞI dedi ki:

    Yeni logonuz ve yenilenen yüzünüz hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni logonuzu çok beğendim. Erzurum’a daha nice başarılı ve güzel hizmetlerde bulunacağınıza inanıyorum ve bunu sağlık içinde yapmanızı diliyorum. Emeklerinize ve yüreğinize sağlık.