Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 19°C

TOKAT VALİSİ’NDEN DADAŞ’A YAKIŞIR MESAJLAR…

TOKAT VALİSİ’NDEN DADAŞ’A YAKIŞIR MESAJLAR…
30 Haziran 2017 16:05

RESMİ Gazete’nin 21 Haziran 2017 tarihli sayısında yer alan kararname ile Tokat Valiliği’ne getirilen Erzurumlu Dr. Ömer Toraman, görevine başladı.
Vali Cevdet Can’ın Merkez Valiliğine alınmasıyla boşalan göreve getirilen Vali Toraman, yayınladığı mesajda “Zengin bir tarihe ve köklü bir medeniyete sahip Tokat’a hizmet edecek olmanın haklı gururunu yaşıyorum” dedi.
Vali Dr. Ömer Toraman, Tokat Valiliği’ne gelişinde törenle karşılandı.
ZİYARETLERİ KABUL ETTİ
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Toraman, makamına geçerek hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti.
Vali Dr. Ömer Toraman, göreve başlaması nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:
SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM
“- 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile atanmış olduğum Tokat Valiliği görevime, 30 Haziran 2017 tarihi itibariyle başlamış bulunuyorum.
Zengin bir tarihe ve köklü bir medeniyete sahip Tokat’a hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda bu şerefli görevin ağır sorumluluğunun da farkında olduğumu ifade etmek isterim.
İNSAN MERKEZLİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI
Tokat’ımıza hizmet ederken, insanı ve kalkınma olgusunu merkeze alan, hukukun üstünlüğü, şeffaflık, hesap verilebilirlik, milli ve manevi değerlere bağlılık, denetime açık, sivil katılım, adalet, hoşgörü gibi önemli değerleri esas alan bir anlayışla hareket edeceğimizi belirtmek isterim.
İlimizin her yönden daha kalkınmış, gelişmiş, refah düzeyi yüksek ve insanların esenlik içerisinde yaşadığı bir şehir haline gelebilmesi hedefi doğrultusunda, tüm mesai arkadaşlarımla birlikte idealist bir ekip ruhu, el ve gönül birliği ile hizmet edeceğiz.
Bu vesileyle, tüm Tokatlı kardeşlerime sevgi ve selamlarımı sunarım.”
ÖMER TORAMAN KİMDİR
Tokat’ın yeni valisi Ömer Toraman 1967 yılında Erzurum’un Tortum ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini memleketinde tamamlayan Vali Toraman, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu. İlk olarak memleketi olan Erzurum’da Kaymakam adayı olarak 1994 yılında görev yaptı. Sırasıyla Kastamonu Küre Kaymakamlığı, Diyarbakır Eğil Kaymakamlığı, Çorum Kargı Kaymakamlığı, Ankara Nallıhan Kaymakamlığı, Elazığ Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
2011 yılından itibaren ise Hukuk Müşavirliği, Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı (KİHBİ), Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve son olarak İller İdaresi Genel Müdür Vekili olarak üst düzey görevlerde bulunan Vali Ömer Toraman son kararname ile Tokat Valiliğine atandı.
Vali Ömer Toraman evli ve 3 çocuk babası.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.