Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 18°C

50 YIL SONRA HEMŞİN’DE BULUŞTULAR

50 YIL SONRA HEMŞİN’DE BULUŞTULAR
1 Mayıs 2019 19:24 | Son Güncellenme: 1 Mayıs 2019 19:25

ATATÜRK Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 50 yıl önce mezun olan 40 kişilik arkadaş grubu, Erzurum’da bir araya geldi, hem hasret giderdi, hem anılarını tazelediler.

İnternette Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunları WhatsApp Grubu oluşturan, bu grup sayesinde biri birlerini bulan ve dostluklarını ilerleten 50 yıl öncesinin öğrencileri, 29 Nisan’da Erzurum’da toplandılar.

Öğrencilik yıllarında, Nail Orhon’un işletmeciliğini yaptığı Hemşin Pastanesi’nin gediklisi olan grup üyeleri, Muammer Cindilli’nin davetiyle aynı mekanda bir araya geldiler.

HEMŞİN’DE BULUŞTU, NAİL ORHON’U ANDILAR

Hemşin anılarını anlatan, Nail Orhon’u rahmetle anan grup üyeleri, kendilerini anlatmayı ve tanıtmayı da ihmal etmediler.

Aralarında Keçiören eski Belediye Başkanı Hamza Kırmızı’nın yanında, çeşitli kurumlarda üst düzey yöneticilik, banka müdürlüğü ve işletmecilik yapmış olan okul arkadaşları, gece boyunca kendilerini anlattı, geceye evsahipliği yapan Muammer Cindilli’ye de teşekkür ettiler.

CİNDİLLİ EVSAHİPLİĞİ YAPTI

Eski dostları bir araya getirmiş olmanın mutluluğu içinde olduğunu belirten Muammer Cindilli, “50 yıl önce Erzurum’dan ayrılan ve hayata atılan, evlenen, çoluk çocuğa karışan, bir süre önce de internet ortamında yeniden buluşma imkanı elde eden ağabeyilerimizi, dostlarımızı Hemşin’de ağırladık, hem anılarını tazeledik, hem de Nail Ağabeyi’yi rahmet ve dualarla andık. Umarım bu buluşmalar geleneksel hale dönüşür ve Atatürk Üniversitesi’nden çeşitli dönemlerde mezun olmuş kişilere de örnek teşkil eder” dedi. Furkan Akkök

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.