Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 18°C

BEKLENTİLERDEN UZAKTA BİR FUAR OLDU!

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN KİTAP FUARI, AYNI DÜNYA GÖRÜŞÜNE SAHİP YAZARLARIN ÇOKLUĞUNUN YANINDA ÜLKENİN İLGİ GÖREN YAYINEVLERİNDEN ÇOĞUNUN KATILMAMASI NEDENİYLE SÖNÜK GEÇTİ.

BEKLENTİLERDEN UZAKTA BİR FUAR OLDU!
16 Kasım 2022 20:29
BU yıl ikincisi açılan Doğu Anadolu Kitap Fuarı, gerek seçilen yayınevleri ve gerekse davet edilen yazarların aynı kulvarda boy gösteren kişi ve kuruluşlardan olması, beklenen ilgiyi görmeden, göremeden kapanırken, Erzurumlu yazarlara imkan sağlayan ve özel imza günleri düzenleyen Kitapsarayı, takdir gördü.
KİTAPSARAYI, Erzurumlu yazarlar Kadir Sabuncuoğlu, Muzaffer Taşyürek, Lütfü Sezen, Ali Kafkasyalı, Sebahattin Kaplan ve Ömer Karakuş’u okurları ile buluşturdu. Kitapsarayı sorumlusu Adnan Atalay, son zamanların popüler yazarı Orhan Yıldırım’ı unutmuş olmanın üzüntüsünü, yayınladığı sosyal medya mesajı ile dile getirdi.
Kitap fuarına açtıkları taş ürünler standı ile renklilik kazandıran Oğuzhan Türk, gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını söyledi. Tamamı Erzurum’un dağlarından elde edilen ve takı sanayi için hammadde oluşturan taşların büyük merak uyandırdığını belirten Türk, “Ürünlerimizle ilk kez böylesine geniş katılımlı bir organizasyonda vitrine çıktık. Dolayısıyla bir tecrübe kazandık” diye konuştu.
Kapanış günlerinde kitap fiyatlarında yüzde 50-60’lara varan oranlarda yapılan indirimler, ihtiyaçlarını karşılayamayan insanlar açısından fırsat oluşturdu. Fuarı dolaşan insanlar, bir dahaki fuarda ve fuarlarda çok daha ciddi ve büyük yayınevlerini ve farklı görüşlere sahip yazarları da görmek istediklerini söylediler. erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.