Dolar 32,5282
Euro 34,8785
Altın 2.435,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

BU DA KONTEYNER BANYO KAMYONU!

BU DA KONTEYNER BANYO KAMYONU!
23 Ekim 2020 10:08

DÜNYAYI kasıp, kavuran ve bir milyonun üstünde insanın hayatına mal olan koronavirüsle mücadele kapsamında Erzurum Yakutiye Belediyesi “banyo kamyonu” aldı ve çöp konteynerlerine yerinde dezenfekte ettirmeye, banyo yaptırmaya başladı.

Salgın ile tanışmaya başladığımız günlerden itibaren başta dezenfekte çalışmaları olmak üzere, aldığı etkin önlemlerle halk sağlığını ön planda tutan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, özel bir aracı belediye araç filosuna dahil etti ve çöp konteynerlerini yıkatmaya, dezenfekte ettirmeye başladı.

44 NOKTADA HİZMET VERECEK

Belediye bünyesine kazandırılan araçla 44 mahalle ve köyde bulunan 3 bin 500 çöp konteyneri belirli aralıklarla düzenli şekilde dezenfekte edilecek.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, yaptığı yazılı açılamada; “Yakutiye Belediyesi olarak korona salgının başladığı ilk günden itibaren tedbirlerimizi en üst seviyede tutmayı başardık. Gerek dezenfekte çalışmalarımız ve gerekse denetimlerimizle salgını ilçemizde kontrol altına alabilmek için büyük bir çaba sarf etmekteyiz. Bu kapsamda belediyemizin tüm imkanlarını kullanarak halkımıza daha sağlıklı bir yaşam ve hizmet sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.