Dolar 32,5336
Euro 34,8732
Altın 2.442,95
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
24°C
Parçalı Bulutlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 14°C
Per 12°C

DONUYORUZ… BU FERYADA KULAN VERİN!

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KAMPUSÜ İÇİNDE YER ALAN KREDİ YURTLAR KURUMU’NA AİT NENEHATUN KIZ ÖĞRENCİ YURTLARI’NDA KALOREFİRLERİN YANMADIĞI İDDİA EDİLİYOR.

DONUYORUZ… BU FERYADA KULAN VERİN!
18 Aralık 2022 08:20

ATATÜRK Üniversitesi Kampüsü içerisinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait Nenehatun Kız Öğrenci Yurtları’nda kaloriferlerin ya hiç yanmadığı, ya da çok düşük ayarda yakıldığı iddiaları kafa karıştırdı.

Geçen yıllarla kıyaslanmayacak güzellikte bir Aralık ayı yaşanmasına, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesine rağmen yine de kalorifer ya da soba yakılmasının neredeyse şart olduğu Erzurum’da, kız öğrenci yurtlarının kaloriferlerinin yakılmadığı yolunda erzurumdanhaberler’e ulaşan şikayetleri gündemimize alarak yetkililere duyuralım istedik.

Bir devlet kurumu olan, bünyesinde barınan öğrencilerin güvenliğinden sağlıklarına varıncaya kadar her durumlarından sorumlu olan Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun, üstlendiği sorumluluğu titizlikle yerine getirmesi gerektiği belirtildi.

Mevsim hastalıklarının yaygın şekilde görüldüğü günümüzde, ısınma sorunu yaşayan kız öğrencilerin başta gribal enfeksiyon olmak üzere benzer türde hastalıklara yaşanmasının kaçınılmaz olduğuna işaret eden bir akademisyen, öğrencilerinin sıkıntılı hallerine yakından tanık olduğunu belirtti ve sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini bildirdi. erzhaber

YORUMLAR

  1. Sabri TOPDAĞI dedi ki:

    Üniversite seçiminde gençler Erzurum’u tercih etmesin diye kasıtlı yapılmıyordur inşallah.