Dolar 32,5668
Euro 34,9572
Altın 2.444,34
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

SİYASETTE SANKİ BİR O VAR

SİYASETTE SANKİ BİR O VAR
29 Mayıs 2021 11:19 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2021 17:06

GEÇTİĞİMİZ gün DEVA Partisi İl Başkanı olarak Erzurum Basını’nı ağırlayan, oldukça ilgi gören toplantıda dokunulmadık konu bırakmayan Vahit Bingöl, kış başlangıcında ara verdiği tanıtım ve propoganda çalışmalarının ikinci turuna, kaldığı yerden yeniden başladı.

KARAYAZI VE KARAÇOBAN ÇIKARTMASI

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle gezilerini haftasonu yerine hafta içi günlere yayan Vahit Bingöl, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla beraber çıkartma yaptığı Karayazı ve Karaçoban ilçelerinde gördükleri ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi, “Partimizi görmezden gelen anket şirketlerini utandıracak ve toplumun bize küçümser gözle bakan kesimlerine şok yaşatacağız. İnsanımızın yakın ilgisi bize bu duyguları hissettiriyor. Görünen o ki, mızrak artık çuvala sığmıyor” değerlendirmesi yaptı.

HALKIN TEVECCÜHÜ İLERİ BOYUTTA

Haftasonu sokağa çıkma yasağı öncesinde, yönetimdeki arkadaşları ile birlikte Karaçoban’da İlçe Başkanı Abdurrahim Keleş’e, ardından da Karayazı’da da Sinan Maskan’a konuk olan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, kadını ve çocuğu ile kendilerini karşılamaya gelen ilçe insanlarının büyük teveccühü ile karşılaşmış olmanın heyecanı duydu, ardından da ilçelerde girilmedik işyeri, sıkılmadık el bırakmadılar.

Yaptıkları ziyaretler sırasında halkın ilgisinin DEVA’ya karşı giderek arttığını rahatlıkla gözlemlediklerini, kendilerini sık sık sevgi gösterisinde bulunan kalabalıklar içinde bulduklarını belirten Başkan Bingöl, şu değerlendirmeyi yaptı:

İNSANIMIZ DARDA VE ZORDA

“- İktidar sandığı 2023’ten önce milletin önüne getirmemekte kararlı gözüküyor. Yani yakın bir gelecekte seçim ihtimali yok gibi. Ancak bu olumsuzluk, bizi yolumuzdan alıkoymuyor. Biz Erzurum İl Örgütü olarak sanki çok yakın bir gelecekte seçim olacakmış gibi çalışıyor, ilçe ilçe dolaşarak halkımızın sesine kulak vermeye gayret gösteriyoruz. İnsanımız darda ve zorda. Bunu gittiğimiz her yerde, girdiğimiz her işyerinde görüyor, kulaklarımızla nice feryat ve sitemlerin yankılanışına tanık oluyoruz.

KİMSE GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİL

Vatandaşımız, ülkenin gidişatından hiç de memnun değil. Bunu Karayazı ve Karaçoban’da görmek mümkün. Aslında her yerde durum aynı. Geçim sıkıntısı, işsizlik, ekmek telaşı almış başını gidiyor. Halkımızı hem partimize ve hem de Genel Başkanımız Ali Babacan beye karşı ilgisi ve sevgisi giderek artıyor. Bu ilgi ve alakayı giderek artıracak, seçim günü geldiğinde de sandıkta patlama yaşatacağız. Bugün bizi görmezden gelen, dikkate almayan anket şirketlerinin yüzünü kızartacağız. Görünün köy kılavuz istemiyor ve mızrak artık çuvala sığmıyor.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.