Dolar 32,3972
Euro 34,6310
Altın 2.392,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 15°C
Cts 12°C

İYİ PARTİ VEKİL ADAYLARI SAHAYA İNDİ

İYİ PARTİ VEKİL ADAYLARI SAHAYA İNDİ
14 Nisan 2023 12:18 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2023 12:35

SEÇİMLERE bir ay kala siyasi partilerde de hareketlilik giderek artmaya başladı.

Erzurum siyasetinin önemli figürlerinden İYİ Parti’de aday tanıtım toplantısı yapıldı. Aynı günün akşamında da Aziziye İlçesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

UZUN KONVOY DİKKAT ÇEKTİ

İlk gün uzun bir konvoy eşliğinde şehir merkezine giriş yaparak “gövde gösterisi”nde bulunan İYİ Parti’liler, daha sonra parti il binasında, milletvekili adayları Zekai Kaya, Melih Kırkpınar, Eczacı Canan Uçar, Dr. Fatih Aras, Fatih Karataş ve Ertuğrul Asiltürk ile  tanıtım toplantısı düzenlediler.

Tanıtım toplantısında milletvekili adayları Zekai Kaya ve Melih Kırkpınar’a partili kadınların gösterdiği yakınlık dikkatlerden kaçmadı.

FIRTINALAR ESTİRECEĞİZ

Yapılan toplantıda konuşan Başkan Fatih Güneyin, milletvekili adayları ile Erzurum genelinde fırtınalar estireceklerini söyledi, “Bu seçim özgürlüğe susayanların, bu seçim ekonomik sıkıntılar altında ezilen, işsizlikten bunalan ve bir ekmeğe muhtaç hale gelenlerin hesap sorduğu bir seçim olacak. İnsanlar ya daha rahat ve huzur içinde, kardeşçe yaşamayı tercih edecek, ya da bugünlerden çok daha zor günlere katlanmak zorunda kalacaklar. Seçimlere bir ay süre var. Bu süre içinde kendimizi çok iyi anlatacak, seçimi Erzurum’da farklı kazanacağız” dedi.

Yapılan tanıtım konuşmalarının ardından aralarında çok sayıda kadının da bulunduğu partililer, milletvekili adayları Zekai Kaya ve Melih Kırkpınar’ı sevgi çemberine alarak kendilerine moral aşıladılar. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.