Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
24°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 16°C

NENEHATUN’UN MASAL KAHRAMANLARI!

NENEHATUN’UN MASAL KAHRAMANLARI!
31 Mayıs 2023 09:33

EĞİTİMDE sağlanılan başarının yanında idarecisinden öğretmenine ve personeline kadar hemen her görevlinin üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle hareket etmesinin semeresini, her kayıt döneminde yoğun ilgiyle karşılaşarak gören Aziziye Nenehatun Anaokulu’nda bir mezuniyet sevinci daha yaşandı.

NE ARARSANIZ VARDI

Elde ettikleri başarının üstüne her yıl yenisini ekleyerek göze giren, dolayısıyla her anne-babanın çocuklarını kaydettirebilmek için büyük gayret gösterdiği, özel okullara taş çıkartacak kalitede eğitim veren Nenehatun Anaokulu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde sevinç, heyecan, mutluluk ve duygusallık doruğa çıktı.

ÇOCUKLARINIZ BİZİM EMANETİMİZ

Yaklaşık 8 yıldan bu yana müdürlüğünü yaptığı Nenehatun Anaokulu’nun öğrencilerini, kendilerine emanet edilen çocukları “masal kahramanları”na benzeten Sevnur İçyar, mezuniyet törenine katılan konuklarına yönelik olarak yaptığı konuşmada, “2015 yılından beri görev yaptığım bu okula her gün yeni bir heyecanla gidip geliyorum. Çocuklarınız bizim emanetimiz. Emanetinize elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyoruz. Görevimiz zor. Bu zor görevi büyük bir gayretle yapmaya çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

60 KAMYON YARDIM GÖNDERİLDİ

Sosyal sorumluluk sahibi velilerle bir aile oluşturmanın gururunu yaşadıklarına da dikkat çeken Müdür İçyar, konuşmasını “Ülkemizi derinden sarsan ve hepimizi çok etkileyen deprem sonrasında harekete geçtik. Siz velilerimizin de büyük desteği ile depremzedelere yönelik kampanyalar başlattık. Velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Sayenizde deprem bölgesine Nenehatun Anaokulu olarak 60 kamyon malzeme gönderdik. Sizlerle gurur duyuyorum” diye noktaladı.

MİNİKLER BEĞENİLDİ

Miniklerin yaptıkları gösterileri ile büyük beğeni topladıkları mezuniyet törenine Aziziye İlçe Kaymakamı Abdulkadir Çelik ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu’nun yanı sıra Erzurum Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (ERSANDER) Başkanı Ümit Gergit ile Başkan Yardımcısı Doğan Hattatoğlu

ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.