Dolar 32,5838
Euro 34,9974
Altın 2.457,47
BİST 9.784,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

VE CHP GENÇLERLE SAHADA!

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ERZURUM İL ÖRGÜTÜ, 100 GENÇ İLE SAHAYA İNDİ. İL BAŞKANI SUAT DÜLGER, TIKLATILMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAKLARINI SÖYLEDİ.

VE CHP GENÇLERLE SAHADA!
20 Haziran 2022 18:31 | Son Güncellenme: 20 Haziran 2022 18:34

ÇOK uzun zamandan beri Erzurum’da bir varlık gösteremeyen, kimi seçimde “yüzdesi çok düşük” oranda oy alan ve “diğerleri” sınıfında kalan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) şeytanın bacağını kırmak niyetiyle yola düştü.

Vatandaşa ulaşmak, kapı tıklatmak ve el sıkmak amacıyla 100 kadar genç ile bir çalışma başlattıklarını belirten İl Başkanı Suat Dülger, 26. Dönem Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte gazetecilerin karşısına geçti, iddialı sözler söyledi, “CHP olarak bu defa Erzurum’dan milletvekili çıkartacağız” diye konuştu.

Ülkenin giderek derinleşen bir ekonomik buhran ile karşı karşıya olduğunu belirten, çiftçinin, köylünün, esnafın, ücretlilerin giderek ağırlaşan koşullar altında ezildiğini ve altından kalkılamaz hale gelindiğini savunan CHP İl Başkanı Suat Dülger, Erzurum’da da “saha çözüm hareketi” başlattıklarını söyledi.

Bu hareketin geçtiğimiz haftalarda CHP’li belediyelerin işbaşında olduğu il ve ilçelerde gerçekleştiğini, aynı başarılı çalışmanın CHP Sakarya ve Erzincan il başkanlıkları tarafından da başarıyla yürütüldüğünü belirten Başkan Dülger, parti il binası önünde şu değerlendirmeyi yaptı:

“- Son zamanlarda daha da ağırlaşan ekonomik bunalımda halkımızın yanında olmak amacıyla yola çıkıyoruz. Erzurum’da çalmadık kapı, derdi dinlenmedik kimse bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahaya inerek bizzat halkımızdan öğrenecek, biz de karşılığında partimizin çözüm önerilerini kendilerine sunacağız.

Bugünden itibaren Yakutiye ilçemizden çalışmalara başlayacak olan Saha Çözüm Erzurum, tüm ilçe ve köylerimizde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkımızın yanında olacak, kentimizin ve ülkemizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle çözüm yolları üzerinde duracağız,

Saha Çözüm Erzurum Hareketimiz bu amaç ve hedeflerle, Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın liderliğinde yola çıkıyor. Sorunların çözüldüğü bir Erzurum ve bir Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Erzurum’da sahaya iniyoruz. CHP olarak yapılacak ilk seçimde Erzurum’dan milletvekili veya milletvekilleri çıkartma kararındayız.”

Başlatılan çalışmalara omuz vermek amacıyla Erzurum’a gelen CHP 26. Dönem Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de 100 günde Erzurum’daki tüm kapıları tıklatma ve halkın tamamının elini sıkma kararlılığında olduklarını söyledi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.