Dolar 32,5148
Euro 34,9317
Altın 2.434,85
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

BİNGÖL: 14 MAYIS AKŞAMI ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KUTLAYACAĞIZ

BİNGÖL: 14 MAYIS AKŞAMI ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KUTLAYACAĞIZ
16 Mart 2023 19:07

DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, bugün düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini ve milletvekili aday adayı olarak yola çıktığını duyurdu.

Parti il binasında düzenlediği, çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu toplantıda duygusal bir konuşma yapan ve “çok heyecanlıyım” diyerek söze başlayan DEVA Kurucu İl Başkanı Vahit Bingöl, milletvekili seçilmesi halinde Erzurum’a ve ülkeye nasıl hizmet edilmesi gerektiğini dosta-düşmana gösterme kararlılığında olduğunu ifade etti.

İKTİDARIN POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ

Konuşmasının önemli bölümünde iktidarın politikalarını ve yanlışlarını dile getiren Vahit Bingöl, Erzurum’da ittifaktan yana olduklarını bir kez daha yineledi.

Ankara’da, parti genel merkezlerinde Millet İttifakı bileşenlerinin iller bazında nasıl bir yol izleneceğine yönelik çalışmalar yaptıklarına dikkati çeken Vahit Bingöl, alınacak karar doğrultusunda çalışmalara hız vereceklerini söyledi, “En çok bir hafta içinde belirsizlikler son bulur diye düşünüyorum” dedi.

Ekonomik anlamda zorluklar yaşayan vatandaşın özgürlüklerinin de kısıtlandığını öne süren Vahit Bingöl, “14 Mayıs akşamı ilk işim halkın özgürlüğünü kutlamak olacak. O günden sonra bu ülkede herkes düşündüğünü kimseden korkmadan, çekinmeden dile getirme imkanına kavuşacak. Bu konuda sözümüz var” diye konuştu.

DİLEKÇE ALDI DİLEKÇE VERDİ

Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı olarak milletvekili aday adaylarından İl Sekreterliği görevini bırakan Simanur Kurt’un başvuru dilekçesini kabul eden Vahit Bingöl, kendi dilekçesini de İl Başkan Yardımcısı Latif Mazkan’a teslim etti.

DEVA Partisi’ne Vahit Bingöl ile birlikte Celal Zonguldak, Osman Aydın, Simanur Kurt, Gürtel Kartal, Kadir Güzelbaba ve Şerafettin Yüzüak’ın milletvekili aday adayı olarak başvurdukları bildirildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.