Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 21°C
Sal 18°C
Çar 15°C

BAŞKAN UÇAR’IN AŞÇILIĞI DA VARMIŞ

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANI DR, MAHMUT UÇAR, RAMAZANIN İLK ORUCUNU EVLERİNE KONUK OLDUĞU ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BİRLİKTE AÇTI. BAŞKAN BİR DE SÜRPRİZ YAPTI, MUTFAĞA GEÇTİ, YEMEK PİŞİRDİ, YEMEK KONUSUNDA İDDİALI OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ.

BAŞKAN UÇAR’IN AŞÇILIĞI DA VARMIŞ
3 Nisan 2022 16:38 | Son Güncellenme: 5 Nisan 2022 14:55

YAKUTİYE Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Ramazan’ın ilk iftarını üniversiteli gençlerin Gez Mahallesi’ndeki evinde, onlarla birlikte açtı. Bir de sürpriz yapan Başkan Uçar, mutfakta ocağın başına geçti iftar için yemek pişirdi, sonrasında tatlı yedi, tatlı konuştular.

Değişik memleketlerden Erzurum’a okumak için gelen ve kiraladıkları bir evde barınan üniversiteli gençler, Ramazan’ın ilk iftarını Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ile birlikte yapmanın ayrıcalığını yaşadılar.

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde eğitim gören öğrencilere, iftar yemeği olarak kıyma ve makarna pişiren, iftar sonrası da kendileri ile sohbet eden, öğrencilik anılarını paylaşan ve tecrübelerini anlatan Başkan Mahmut Uçar, kendi sosyal medyasından yayınladığı ve samimi görüntülerin yer aldığı videoyla çok sayıda beğeni aldı.

Sosyal medya paylaşımında “Ramazan’ın ilk iftarında öğrenci kardeşlerimin evlerine misafir olduk. Farklı şehirlerden Erzurum’a gelen beş arkadaşın kaldığı öğrenci evinde gençlerle birlikte yemek pişirdik, orucumuzu açtık, koyu bir sohbet eşliğinde çaylarımızı yudumladık. Allah bahtlarını açık eylesin” notu düşen Başkan Uçar, ramazan boyunca kimi zaman iftarda, kimi zaman iftar sonrası veya sahurda insanlarla bir araya gelerek dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmeye çalışacağını söyledi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.