Dolar 32,5886
Euro 35,0441
Altın 2.459,83
BİST 9.861,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 16°C

VAHŞİ YAŞAMIN VAHŞİ DÜŞMANLARI!

VAHŞİ YAŞAMIN VAHŞİ DÜŞMANLARI!
3 Kasım 2019 17:15 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2019 17:18

DAHA çok Karadeniz Bölgesi’nden gelen kaçak avcıların cirit attığı Oltu-Şenkaya-İspir-Uzundere dağlarında vahşi hayvan katliamının önüne bir türlü geçilemiyor. Son olarak Bardız yolu üzerindeki Lehsor Deresi’nde 3 yaşında bir dişi boz ayının katledilmesi, doğaseverleri ayaklandırdı.

Özellikle Karadeniz bölgesi’nden gelen vi hiçbir yasağa, kısıtlamaya aldırış etmeyen, önlerine ne geliyorsa vuran, dolayısıyla avcılığın çok ötesine taşarak katliam yapan kaçak avcıların, bu defa kış uykusuna yatmaya hazırlanan bir boz ayıyı öldürmesi, yöre insanı arasında infiale neden oldu.

BİR DURSUN MURAT AYDIN HABERİ

Ayı katliamını, arkadaş grubuyla dağları dolaşmaya çıktıklarında görüntüleyen Gazeteci Dursun Murat Aydın’ın sosyal medyada paylaşımı, öfke seli oluşturdu. Aydın, yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için, fotoğrafta yer alan kişilerin avcı olmadıklarını hatırlattı.

Çoğu duyarlı vatandaş, yapılan paylaşım sonrasında tepkilerini çeşitli ifadelerle dile getirirken, Tamer Akçay adındaki bir vatandaş, bu suçu işleyenlerin yakalanmaları halinde 16 bin lira para cezasına çarptırılacaklarını, iki yıl hapis istemiyle de yargılanacaklarını hatırlattı.

Sümeyye Kaya adındaki bir başka vatandaş da, yaptığı yorumunda, “Her Yıl Avcılık İçin Gelen Karadeniz Ekibi Doğadaki Tüm Güzellikleri Katlediyor. Ne Keçi Kalıyor Ne Keklik Ne Tavşan. Bunların İnsanlara Hiç Bir Zararı Yok Ama Avlanmasina Kimse Ses Çıkarmıyor. Bir Tanede Ayı Vurmuş Olsunlar Bişey Olmaz” dedi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.